Hirdetés ▼

Támogatás

Hivatalos: Nurmagomedov és McGregor is eltiltást kapott az októberi balhé után!

Az ír úriembert 6, akkori ellenfelét, a dagesztáni Nurmagomedovot 9 hónapra tiltották el a UFC -től.

A Las-Vegas -i meccsen kirobbant őrületes balhé (és annak előzményei) sokkal nagyobbat szólt mint a 4 menetes meccs, ahol egyébként McGregor maradt alul. Mint arról már mi is írtunk, az orosz győzelme után kiugrott a ringből és rendesen nekiesett az ír brigádjának, amiből kivette részét Nurmagomedov családja is, majd ezekután olyan káosz alakult ki, ami a UFC egyik legnagyobb eddigi botránya.

A korábban említett visszavágónak gyakorlatilag 0 esélye:

Ha minden jól megy, akkor idén újra lesz Habib és McGregor meccs ” SzevaszFaszi.hu

Októberben az évszázad legjobban várt meccsén botrányos közjáték miatt kell felelnie az ír Conor McGregor ellen ringbe lépő dagesztáni Habib Nurmagomedovnak. Akkor Habib nyert, és bár hivatalosan bajnokként, ünnepélyes átadó nélkül vonulhatott az öltözőjébe. Úgy néz ki, akár el is vehetik tőle a bajnoki címet a ringen kívüli bunyóért…

Nem mellékes, hogy az eltiltások mellett McGregornak 50.000 dolláros pénzbüntetést, Habibnak pedig ennek a tízszeresét, csaknem félmillió dollárt kell kifizetnie büntetésként. Annyi engedményt kapott az orosz, hogy ha egy nevadai erőszakmentes kampányban részt vesz, eltiltását 6 hónapra mérsékelik. A dagesztáni háttérstábja is ráfaragott a botrányra, Abubakar Nurmagomedov és Zubaira Tuhugov is egyéves eltiltást kapott, valamint 25 ezer dolláros pénzbüntetést.

Először is szeretnék elnézést kérni Las Vegastól, akik ismernek, tudják, nem ilyen vagyok, de én is emberből vagyok. McGregor szidta a vallásomat, az országomat, az apámat, nem értem, miért arról beszél mindenki, hogy én átugrottam a ketrecet, és miért nem erről, és hogy McGregor majdnem megölt két embert, mikor korábban a buszomra támadt! Apám arra tanított, hogy tiszteljem az ellenfeleimet, szóval szerintem nagyon el fog verni, ha hazamegyek. Vlagyimir Putyin viszont felhívott most, és azt mondta, nagyon büszke rám!
– nyilatkozta a dagesztáni az októberi gála után.

(Forrás: NSO)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼