Hirdetés ▼

Támogatás

Greta Thunberg nagy igazságai talán könnyebben fogyaszthatóak, ha azokat metálverzióban hallgatjuk

Így van súlya igazán a “how dare you” kifejezésnek, ami akár az öko-élharcosok (a legpozitívabb értelemben véve!) szállóigéje is lehetne. Legalábbis mi használnánk.

Greta hétfői beszéde az ENSZ -ben nagyon erős volt, úgy egyébként is, pláne, hogy egy 16 éves lányról van itt szó. Persze a “megmondóembereket” mindig kikezdi a média, kikezdik az “ellenfelek” (értsd: Trump, vagy a brazil miniszterelnök, akik pont telibeszarják a “klímahisztit”) de mi meg vagyunk róla győződve, hogy ennek a lánynak NAGYON IGAZA VAN, és szomorúan vesszük tudomásul, hogy felnőtt férfiak és jól öltözött mádámok helyett egy gyerek mondja meg a tutit.

De mindegy, igazából ez most nem is annyira lényeges, mert amilyen videót találtunk attól metálvillába áll majd mindened.

Greta Thunberg eddigi legnagyobb elért eredménye:

Wow! Ez a kislány éppen most vette rá az EU -t, hogy a költségvetése negyedét környezetvédelemre fordítsa! ” SzevaszFaszi.hu

Az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker bejelentette: az Európai Unió több száz milliárd eurót költ a jövőben arra, hogy a zöld energiát támogassák és visszafordítsák azt, amire azt gondoltuk lehetetlen: a klímaváltozást. A 16 éves svéd diáklány, Greta Thunberg hatására Európa-szerte diákok tízezrei tüntetnek hétről-hétre, hogy egy sokkal zöldebb és élhetőbb világot teremtsenek.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼