Hirdetés ▼

Támogatás

Így legyél jobb, mint tavaly, 5 lépésben

Ez lesz a Mi évünk.

#1 Mozogj minden reggel!

Egy reggeli futás, némi egyszerű testmozgási gyakorlat, egy kör a bicajjal, mind-mind teljesen megfelelő:

Ez a pörgős munkanapok 10 túlélési stratégiája ” SzevaszFaszi.hu

Napóleon és Churchill például szunyókáltak egyet délután, hogy bírják a melót. Csak az első lépés nehéz ahhoz, hogy napközben fél órát szundítsunk, vagy egy órát edzéssel töltsünk. De azután már könnyebb mint hinnéd, és egyszerűen szokássá válhat, ha elég kitartó vagy. 10 tipp ahhoz, hogy a mai naptól még jobbak legyünk: Aludj többet!

#2 Olvass minden nap!

A közösségi médiára fordított óráink 608-ra rúgnak, míg tévézéssel évente 1642-t töltünk. Ezt összeadva jön ki 2250 óra. Megéri? Nem nagyon. De ha 2250 órányit olvasol, nagyon sok könyvet tudhatsz magadénak:

Warren Buffett sikerének titka az, amit te pont rosszul csinálsz – 200 oldalnyi olvasási időt herdálsz el a Facebook tekerésével! ” SzevaszFaszi.hu

Olvasni menő. Ezt Warren Buffett, milliárdos üzletember is megmondta. De ha pontosan akarunk idézni, akkor: – mondta Buffett Tudtad, hogy te nagyjából 200 oldalt elolvashatnál annyi idő alatt, míg a közösségi média oldalait tekered egy évben? Már feladod pedig bele sem kezdtél! Nagyon gyakori, hogy az 500 oldal/nap hallatán teljesen felháborodnak az emberek, hogy ez teljesen lehetetlen.

#3 Vezess hálanaplót!

A motivációs trénerek is azt tanácsolják, hogyha az önfejlesztés mezejére lépsz, a lelki állapotod a pozitív történések leírásával, a céljaidat pedig célkitűzésekkel viheted a maximumra:

Ezt a 8 dolgot szokássá kell tenned ahhoz, hogy a mindennapok még könnyebbek legyenek! ” SzevaszFaszi.hu

„A kiválóság nem cselekedet, hanem szokás.” – Arisztotelész bölcs ember volt. Fegyelem! Akkor is csináld meg a feladataidat amik előrevisznek, ha épp semmi kedved hozzá. A siker nem kedv kérdése! Megfelelően oszd be az időd! Erről itt írtunk részletesebben: Hat time-management tipp – hogy ne cseszd el az időd minden szarra ” SzevaszFaszi.hu 24 óra kevés.

#4 Az a fontos, kikkel veszed körbe magad!

A hozzád legközelebb álló 5 ember átlaga vagy.
– Szabó Péter

Ebből nagyon könnyen eldöntheted ki is vagy te:

A stílus és a siker titkát nem tudjuk neked megmondani, mert nincs két egyforma válasz, de… ” SzevaszFaszi.hu

Minden sikeres embernek más volt az, ami elindította az úton. Más szokások segítik hozzá a sikeres mindennapokhoz, máshogy szemlélik az életet. A kitűzött céljaid, a fontos mérföldkövek az életedben az év vége közeledtével egyre fontosabbnak tűnhetnek. Megvalósítottál valamit a terveidből? Elérted azt, amit januárban eldöntöttél? Nem számít. Tudod miért?

#5 Adj bele mindent!

Interjú Magyarósi Csabával, aki képes egész nap 100% -on pörögni ” SzevaszFaszi.hu

Az ember, aki példát mutat arról, hogy kell igazán ÉLNI! 2017 -ben hónapokon át napi szinten vlogolt, korábban volt az Index egyik szerkesztője, az Attraktor TV-műsor egyik jelentős figurája, az Egy nap a városban, az AppleBlog és a Menő Lakásom weboldalak vezetője. – Az Igényesférfi.hu minden témát kimerítő interjúja.

(Borító: Unsplash // Marc-Olivier Jodoin)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼