Hirdetés ▼

Támogatás

Újra nyitva a kedvenc budapesti jégpályánk!

November 18. -án ismét kinyitott a budapesti Hotel President tetején megépített, páratlan panorámát nyújtó korcsolyapálya.

Idén azonban már több neves DJ is fellép esténként, hogy így szórakoztassák az állandóan nyüzsgő jégpályán korcsolyázókat. Az V. kerületi Hold utcában található Hotel Presidentet tavaly legalább 10.000 ember kereste fel csupán emiatt, és hiába volt minden este teltház, idén szeretnének még jobb eredményt elérni.

Az Intermezzo Ice Terrace névre keresztelt pályán emellett a téli, ünnepi hangulat is magával ragad a díszkivilágítás és a karácsonyi falatok miatt, a tökéletes kilátásról már nem is beszélve. A 110 négyzetméteres “jégfelület” szintetikus, környezetbarát polimerekből készült, ami valamivel puhább a klasszikus csarnokokban telepített jégnél, ami egyébként saját partikra is kibérelhető, mindezt a szálloda recepcióján egyeztetve, ahol egyébként jegyet is lehet váltani.

A Budapesten kuriózumnak számító jégpálya hétköznap 16 órától 21 óráig, hétvégén pedig 14 órától 21 óráig tart nyitva. A belépő hétköznapokon 2500 forintba kerül, amibe beletartozik a korcsolyabérlés és egy forró alkoholmentes ital. Vasárnaponként 17 órától a Hütte Party alatt 3500 forint a belépő, ahol a vendégek forralt bort kapnak üdvözlőitalként. Idén 12 éven aluliak számára ingyenes a belépés, egy felnőttel két 12 év alatti gyermek korcsolyázhat ingyenesen.

(Forrás: igényesférfi.hu)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!