Támogatás

Köze sem volt az NFL -hez, most mégis irányító lehet Perez

Középiskolában csak a lelátóról nézte, hogy játszanak a haverok, de profi módon bowlingozott. Aztán rájött, hogy ezt 40-50 évesen is lehet majd csinálni. Luis Perez karrier.

Annyira jól ment neki a bowling, hogy 8 éves korától egészen 18 éves koráig a legmagasabban jegyzett amatőr sportoló volt, sőt, ösztöndíjat akartak neki adni. Aztán mikor úgy döntött középiskolás korában, hogy megpróbálkozik az amerikai-futballal, posztról-posztra rakosgatták, mert nem volt túl jó játékos.

Tehát miután a bownlingot parkolópályára tette és így bukta az ösztöndíjat, elment egy ingyenes egyetemre, a Southwestern College-ra. Bár jelentkezett az NFL csapatba irányítónak, nem járt túl sok sikerrel. Ekkor kezdett el YouTube -ról tanulni, hogyan kell a védelmeket olvasni, az egyes dobások előtti mozdulatokról, illetve mindenről ami a tudásából hiányzott.

Szerencséje is volt, mert egy barátjának a nagybátyja nem más volt, mint az 1999 -es NFL-draft harmadik helyén elkelt irányító, Akili Smith. Ő is kezelésbe vette az ifjút, de sokat nem javult a helyzete, a Southwestern College Jaguars csapatában kilencedikként került csak be. A nyári tábor alatt öten kiestek, így őszre már negyedik volt a rangosban, szezon elejére meg már elsőszámú csere, aztán a kezdőirányító kidőlése miatt máris megvolt a tuti hely.

Nagy lehetőség volt ez, a szezon közepén TD-passzal nyerte első meccsét, nem sokkal később még három passzolt és egy futott TD -t hozott össze. Aztán lábárt törte. A szezonja bár véget ért, annyira elégedettek voltak vele, hogy a következő szezont bár csereként indította, hamar újra irányítóként találta magát a csapatban.

Komoly eredményeket mutatott fel az elmúlt években, 2016 -ban 3326 y, 32 TD és 5 ic. a mérlege, 2017 -ben ebből már 5001 y lett és 46 TD. -t passzolt.

Mostanában majd az Alliance of American Footballba, amit az NFL azért hozott létre, hogy az oda fel nem jutó vagy onnan kikopó fiatal tehetségeknek teret adjon. Innen, a remek egyetemi eredményekkel a háta mögött nyáron újra próbálkozhat az edzőtáborban valamelyik csapatnál az NFL irányítói posztra.

(Forrás: Index)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!