Hirdetés ▼

Támogatás

Khabib egyszerűen megállíthatatlannak tűnik!

A veretlen UFC harcosnak ez volt a 28. győzelme. Miután hosszú ideig eltiltását töltötte a McGregor balhé miatt, újult erővel vágott neki a Poirier elleni meccsnek.

Annak ellenére, hogy ugyanabba a csapdába esett Porier is mint McGregor tavaly, sikeresen kijött Khabib szorításából. A második menetben volt pár jó megmozdulása Dustinnak, amire ellenfele hátrálni kezdett, de jelentősebb kihívást nem jelentett a dagesztáni harcosnak.

UFC Europe on Twitter

🗣️ “Nurmagomedov at his mauling BEST in Round 1️⃣!” @TeamKhabib #UFC242 🦅 📺 Watch LIVE on @BTSport Box Office: https://t.co/gOlWFDyb6p https://t.co/I3C14HVQ87

Khabib emberségét mi sem mutatja jobban, mint az, hogy eladja a pólóját amibe belépett a ketrecbe, és az érte kapott (feltehetőleg tetemes mennyiségű) pénzt felajánlja vereséget szenvedett ellenfelének, mert tudja, hogy sokat jótékonykodik. Szerintünk ez egy szép gesztus.

Jött is a reakció…

Conor McGregor on Twitter

Book my rematch for Moscow.

Igen, jól látod, McGregor vérszemet kapott, meccsre hívja a dagesztánit. Az első mérkőzésen történt hatalmas botrány után el sem merjük képzelni milyen eszetlen vérengzés indulna a ringben és azon kívül is. Egy ideig ettől nem kell tartani, mert mint kiderült, Dana White nyilatkozata szerint az elsőség Tony Fergusont illeti, akit már többször próbáltak összehozni Khabibbal, de különböző okoknál fogva nem jött össze. Tony már jóval a UFC 242 előtt jelezte szándékát, úgyhogy McGregornak mindenképp várnia kell, hacsak a Ferguson mérkőzés el nem úszik megint. Mert akkor a UFC elnöke szerint akár jöhet a félelmetes visszavágó.

(Forrás: TotalDamage)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼