Támogatás

A Darts VB legnagyobb meglepetése kiesett, de a "vén rókák" tarolnak!

Bár Sherrockot a darts királynőjeként konferálták fel, Ted Evetts és Mensur Suljovic legyőzése után Chris Dobey már túl nagy falat volt neki a Darts VB 12. játéknapján. De még így is történelmet írt.

Amúgy is forrt a hangulat az Alexandra Palace -ban, Sherrock remek kezdése tovább fokozta a hangulatot. Az első szettet meg is nyerte 3-1 -re, eközben háromszor dobott 180 -at, a kiszállóit pedig 5 dobásból teljesítette. A második szett Dobey győzelmével zárult, a harmadikban pedig ismét Sherrock nyert. Innentől jött a mélypont, Sherrock átlaga egyre romlott, a negyedik és ötödik szett is Dobey sima győzelmével ért véget, és erre a “darts királynője” már a hatodik szettben nem tudott válaszolni.

PDC Darts on Twitter

DOBEY DOES IT! Chris Dobey ends Fallon’s fairytale at Alexandra Palace as he defeats Fallon Sherrock 4-2… What a story Sherrock has created at this World Championship. https://t.co/8kud9UZnE9

Simon Whitlock – Mervyn King 4:1

A veterán 50 éves ausztrál dartsos, Simon Whitlock remek formában van. Mervyn Kinget annak ellenére nagyon lazán sikerült legyőznie, hogy az első fordulóban 5 leget is King nyert meg. A második szettben azonban sikerült egyenlítenie az ausztrálnak, a kiszállója pedig egy 148 -as volt, ami nagy tapsot kapott. A veterán 4-1 -re győzött és bejutott a negyedik fordulóba.

PDC Darts on Twitter

WHAT A WAY TO TAKE THE SET! Whitlock produces a fantastic 148 finish to take the fourth set and King can’t believe it! https://t.co/L3xIk3XjIO

Korábban írtuk:

Ő az első nő, aki a darts világbajnokságok történetében nyerni tudott

Mi pedig le vagyunk maradva mint a borravaló, mert Fallon Sherrock azóta már másodszor is nyert, méghozzá az osztrák Mansur Suljovic ellen, aki kiemelt játékosnak számít. A 25 éves angol nő egyébként már korábbi győzelmével is nagy népszerűségre tett szert, tulajdonképpen történelmet írt a sportág keretein belül.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!