Támogatás

Elindult az NFL rájátszás, nem lesz címvédés a Patriotsnak!

A Patriots kiesett, a Texans pedig egy nagyon szép meccsen jutott tovább a Buffalo Bills -t kiejtve.

A Patriotsnál ez a playoff vereség nem csak azért volt kulcsfontosságú, mert elestek a címvédéstől, hanem Tom Brady miatt is. Augusztus óta nem tárgyalt a hosszabbításról, ezzel a szombati mérkőzéssel zárult le a szerződése, és nem hallani még pletykákat sem arról, hogy biztosan maradna. Egy korábbi interjúban azt mondta, még a nyáron, hogy nem valószínű, hogy visszavonul, 42 évesen mér érez magában annyit, de mi kételkednénk, hogy ennyi idősen, ekkora Patriots-os múlttal másik csapathoz igazolna.

Tennessee Titans – New England Patriots 20:13

A New England Patriots egy hete hazai pályán szenvedett oltári vereséget a Miami Dolphinstól, sokáig őgy tűnt a védelem most sem tud mit kezdeni a támadással, és simán mentek át a Patriots védelmén a Tennessee játékosai. A szünetben már 14-13 -as vezetésnél tartott a Titans, köszönhetően a legtöbb futott yardját szerző Derrick Henrynek, akinek a leglátványosabb megmozdulása egyébként a második negyed utolsó perceiben egy tök egyedül végrehajtott, 75 yardos, touchdownnal véget érő támadás.

A harmadik negyedet a szabálytalan megmozdulások tették eseménytelenné, a negyedik negyedben a Patriotsot pedig már semmi nem menthette meg. A Tennessee Titans idegenben nyerni tudott. A meccs embere egyértelműen az összesen 182 futott yarddal záró, a meccs napján 26. születésnapját ünneplő Henry volt.

Tennessee Titans on Twitter

PUNISH HIM 👑 @KingHenry_2 | #TENvsNE https://t.co/Aih0v7N8fH

Buffalo Bills – Houston Texans 19:22

Az első félidőben a vendégek gyűjtötték a pontokat, szorgalmasan, Josh Allen egy 16 yardos TD elkapást is bemutatott a nézőknek, aminek köszönhetően a félidőben 13 pontos előnnyel zártak.

Ezt a 13 pontot a harmadik negyedben 16 pontra növelte, de aztán magasabb fokozatra kapcsolt a Texans, és Deshaun Watson remek TD -al szerzett pontot csapatának, majd nem sokkal később Hopkins is megmutatta hogy játszik ő igazán. A negyedik negyed végén a Houston már 19-16 -ra vezetett, de a Billsnek az utolsó pillanatokban sikerült kiegyenlíteni. A hosszabbításban aztán Watson megcsillogtatta tehetségét és egy remek játékkal sikerült nyerniük.

Houston Texans on Twitter

On to the Divisional Round. #WeAreTexans https://t.co/jG8JnZXP8R

(Borító: Twitter/Tennessee Titans)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!