Hirdetés ▼

Támogatás

Így kell egy kőtoronyból háromszintes lakást alakítani

A történelemben olyan fontos volt, most még fontosabb. A kőtorony abszolút beleillik a tájba, és amellett, hogy műemlék, most kiváló otthon is lett.

A háromszintes torony földszintjén csak egy lépcső található, amely felvisz az emeletre. A hely szűke miatt a torony lábában erre más lehetőség nemigen volt. A fából készült spirál lépcső ugyanakkor nagyon mutatós, mégis egyszerű. Bár mi azért még kicsit dobtunk volna a hangulatán.

Az első szinten egy nem túl nagy, de főzésre éppen elegendő méretű konyha található, modern berendezéssel, amit főleg a tölgy és a vésett kő jellemez.

De az igazi lényeg a harmadik szinten, legnagyobb méretben megvalósuló nappali és az ebből nyíló vizesblokk. A nappali a torony tetején, padlótól plafonig terjeszkedő ablakokkal van körülvéve. Innen remek a kilátás a tájra, amit szerencsére nem nagyon takarnak fák. A berendezés rusztikus stílusa abból adódik, hogy a berendezési tárgyak, bútorok és kiegészítők egyaránt családi örökség részét képezik. Itt egy bazinagy, csinos kandalló is helyet kapott, mely könnyedén felfűti az egész tornyot a hideg hónapokban.

(Fotók: BeautifulLife)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼