Hirdetés ▼

Támogatás

Otthoni kényelem és masszázs, luxuskivitelben

A Lamborghini és a Bodyfriend kooperációjának eredménye a milliós masszázsfotelek, amiknél aztán mindenre, de tényleg MINDENRE gondoltak.

Az itthoni árcédulákat 400-700 ezer forintot írnak, de vannak milliós fotelek is. Hogy mit tud? Az még hagyján, hogy mindenhova bedughatod a kezed, lábad és elfeküdve benne olyan kényelmet tapasztalsz mint még soha, de olyan extra funkciókkal is ellátták, hogy csak ámultunk. Többek közt azt is tudja, hogyha két eltérő testalkatű ember használja, infraérzékelők és szenzorok segítségével a testednek megfelelő akupresszúrás pontokat fogja megkeresni.

Programozható, több masszázsfejjel ellátott, van a programjában talpmasszázs, hőterápia, de kimozgatni és nyújtani is képes, a legjobb viszont a relax funkció. A legtöbb helyen Zero Gravity -ként emlegetik, aminek a lényege, hogy a comb és a vádli magasabban helyezkedik el, mint a szív, és egyes testrészek gravitációja egyenletesen oszlik el a masszázsfotelen. A legexkluzívabb darab azonban az Aventar lesz, a Lamborghini Aventador ihletésű BF-290 masszázsfotel, amiről sok információ még a gyártó honlapján sincs még.

… ahol fotel sem kell a totál kényelemhez:

Százötnevezer(!) négyzetméternyi gyönyör, Makaó legújabb jelképévé válhat ” SzevaszFaszi.hu

Zaha Hadid napjaink legextrémebb építésze és tervezője volt, aki nem rég hunyt el. A Június 15. -én megnyitott Morpheus nevű szállodát sajnos már nem csodálhatta meg teljes valójában. A szálloda, melynek lyukas a közepe. Ez már eleve tök durván hangzik, a látvány pedig olyan, amilyet még megálmodni is nehéz.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!