Hirdetés ▼

Támogatás

Ugyanazzal a gagyi módszerrel lopható egy Tesla, mint “a többi”

“Bezzeg amelyiknek nem fedélzeti számítógépe van” kommentek, 3.. 2.. 1..

Londonban fújtak meg egy 32 milliós Teslát, mindezt a biztonsági kamera végig rögzítette. A dolog pofonegyszerű, óvodás szintű trükk, és mindössze fél perc volt az egész művelet.

Elmagyarázzuk:

Egyszerűen erősített jelek segítségével nyitották ki a drága autó ajtaját, mert az emberek egyrészt kibaszott lusták, másrészt a gyártók (ez esetben Elon Musk és csapata) felelőtlenül biztonsági réseket hagy. A Tesla ajtaja úgy nyílik, hogy érzékeli a tulajdonos, egész pontosan a kulcs közelségét, és automatikusan nyílik. A trükk az, hogy egy jelerősítővel annyit erősítenek ezen, hogy az autó azt érzékeli a közelébe ért a tulaj. Ehhez csupán csak annyi kell, hogy a kulcsot viszonylag közel tárolja a bejárathoz, és az autó is elég közel álljon hozzá. Innentől már csak indítani kell és ellopni más tulajdonát. Érthető, nem? Azért mutatjuk videón:

Elon Musknak lehet, hogy el kéne adnia a márkát:

Ezért kéne Elon Musknak eladnia a Teslát ” SzevaszFaszi.hu

A felelőtlen Twitter kommunikáció, a befektetői nyomás, a tőzsdefelügyelet büntetése, a részvények erős ingadozása mint arról árulkodik, hogy lehet, hogy Musknak háttérbe kéne vonulnia és átadni a széket egy magasabb kvalitású személynek, vagy ami még hasznosabb volna, egyszerűen eladni a vállalatot valamelyik tech óriásnak, mondjuk az Apple -t és a Google -t is tutira érdekelné az üzlet.

(Borító: @ort)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼