Támogatás

Manhattan felett vacsorázni abszolút highlife élmény lehet

A város, amire nem elég 1 nap, de talán 1 hét is kevés. A város amely sosem alszik, Gotham City is volt már, illetve Hollywood legnépszerűbb csillaga. Mi más dukálna egy ilyen helyhez, főleg Manhattan szívében, mint egy sokcsillagos szálloda?

A szálloda és a belső tér kialakítása utal a szomszédos kerületekre és nevezetességekre, többek közt megjelenik a Central Park, Carnegie Hall, a Stenway, a keleti ötödik sugárút és természetesen a Times Square, de ezek egyébként a lenti fotókon mind láthatóak is.

A Quin vendégei összesen 208 szobát, lakosztályt és penthouse-t vehetnek ki, melyek mindegyike fényűzően és elegánsan berendezett. A Manhattan belvárosára vagy a Central Parkra nyíló kilátással minden naplemente valódi élmény lesz. Ha a betondzsungelbe jársz esetleg és lehetőséged adódik, ne hagyd ki!

A magyar lombházakat láttad már?

„Ácsot találni nem volt egyszerű” – magyar luxusfaházak az erdő közepén ” SzevaszFaszi.hu

A Bükkben, egy falu széli erdőben, Noszvajban épített nagyon szokatlan, extrém, luxus “lombházakat” egy budapesti vállalkozó, azzal az elképzeléssel, hogy hasítson egy szeletet a turizmusból. Tele vannak a kuponoldalak tízezer forintos szállásokkal, úgyhogy szóba sem jöhetett ilyesmi, mindenképp olyat akart létrehozni, ami kitűnik a tömegből.

(Fotók: MrGoodlife)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!