Támogatás

TOP 3 megrázó film, amit csak erős idegzetű olvasóknak ajánlunk!

Mindannyian szeretünk borzongani, a horrorok reneszánszát éljük, és bármennyire is kedvünkre való ha kicsit félhetünk, van az a pont amikor már sok.

A ház, amit Jack épített

A film nem csak kiváló tükör ennek a beteg társadalomnak, de Matt Dillon főszereplésével egyenesen kötelező dráma-horror, a kategória egyik legjobbja. Egyedi nézőpont, érdekes sztori. A rendező, Lars von Trier sok hasonló filmet leforgatott már.

Sztori: A hetvenes-nyolcvanas évek Amerikájában követjük Jack (Matt Dillon), a sorozatgyilkos öt gyilkosságának történetét. A kiemelkedő intelligenciájú férfi maga mesél a tizenkét év leforgása alatt megtörtént, tetszőlegesen kiválasztott rémtetteiről, sorozatgyilkossá érésének állomásairól.

A 2018 -as Halloween remake

Talán nem nagyon kell magyaráznunk, miért tartozik az egyik nagy kedvencünk közé ez a hátborzongató, kissé beteges, igazi felújított klasszikus. Szembe ment a trendekkel, és csak az eredeti, kezdeti, legelső Halloween résszel foglalkozott, azt vette alapul.

Sztori: Négy évtizeddel a borzalmas halloweeni mészárlás után a könyörtelen álarcos gyilkos, Mike Myers visszatér, hogy ismét farkasszemet nézzen Laurie Strode-dal, aki akkor sikeresen megszökött előle. A nőt azóta is kísérti a szörnyű éjszaka, és az eltelt időben arra készültt, hogy méltó ellenfélként fogadja a férfit, ha az valaha visszatér.

A 2018 -as halloweeni remake -ről már egy korábbi horrorválogatásunkban is írtunk:

Ez volt a tavalyi év TOP 5 legparább horrorfilmje! ” SzevaszFaszi.hu

Imádunk borzongani és imádjuk ezeket a válogatásokat, mert emlékeztet minket arra, mekkora királyság volt a tavalyi év is mozizás szempontjából. Persze idén sem unatkozhatunk, de talán annyira jó nem lesz mint a 2018 -as esztendő. Itt írtunk róla korábban: A titokzatos előzetes után most végre egy kicsit tartalmasabb trailert kapott az ígéretes horror, és a sztori is letisztult.

Lidérces mesék éjszakája – Novembertől a mozikban!

Már a trailert látva is rendesen kikerekedett a szemünk, sőt, kicsit nem figyelünk oda és azt vesszük észre, hogy konkrétan el is takarjuk az arcunk. A vizuális CGI teremtmények nagyon szürreálisan és rémesen néznek ki, a film hangulata pedig olyan súlyosan nyomasztó, hogy ilyet már rég nem tapasztaltunk. A 46 éves norvég André Øvredal filmrendező nevéhez fűződik a 2016 -os boncolás című film is, ami egy ütős misztikus horror. Nagy reményeket fűzünk hozzá, meglátjuk milyen lesz.

Sztori: 1968-at írunk, Amerikában járunk. Szinte mindenütt a változás szele fúj, a metropoliszokban zajló felfordulásoktól távol, Mill Valley kisvárosában azonban generációk óta a Bellows család árnyéka vetül a helyiek életére. A család városszéli kúriájában élt Sarah, egy fiatal lány szörnyű titkokkal, aki gyötrelmes életét félelmetes történetek sorozatává formálta, és ezeknek nagyon is valóságos következményei lesznek egy csapat kamasz számára, akik rábukkannak Sarah könyvére.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!