Hirdetés ▼

Támogatás

Mutatunk 5 erős filmet, aminek januárban lesz a premierje

Ez az év is szenzációs filmeket tartogat számunkra, többek közt rohadtul várjuk már Liam Neeson legújabb őrületét, vagy említhettük volna a felpimpelt Kedvencek temetőjét, vagy az idén rebootolt Jumanji folytatását. Igen, lesz Jumanji: Vár a dzsungel 2 is. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük előbb mi lesz januárban.

64 -es betegnapló (01. 10.)

Jussi Adler-Olsen író Q-ügyosztályról sorozatának negyedik filmadaptációja ez. Ha azt sem tudod mi az a Q-ügyosztály, illetve mi ez az egész (mi sem hallottunk még róla) akkor is nagyon sokat ígér az előzetes:

A csempész (01. 10.)

Clin Eastwood nem csak rendezte, de főszerepet is játszik a filmben. Egy öreg, magányos és filléres gondokkal küzdő drogcsempészt alakít. Erős drámának tűnik:

Üveg (01. 17.)

M. Night Shyamalan nagyon furcsa kreálmánya ez, de egy olyantól akinek a nevéhez fűződik Az esemény és az Ördög, nem annyira meglepő. A sebezhetetlent a Széttörve főhősével egy moziba rakni meredek, de nem reménytelen, legalábbis a trailer szerint:

Instant család (01. 24.)

Bocsánat, de nem hagyhatjuk ki ezt az érdekes családi vígjáték-drámát. A házaspár örökbe fogad egyszerre három gyereket, és naná, hogy lesz bonyodalom és vicces jelentek, nem is kevés. Mark Wahlberg főszereplésével.

Arctic (01. 31.)

A hónap utolsó napján is beesik egy érdekes dráma. Főhősünk a Sarkkörön ragad egy repülőgép-baleset után, és el kell döntenie, hogy a félig-meddig biztonságos táborában marad, vagy nekivág a halálos útnak annak reményében, hogy túléli. Izgalmas!

Egy jó film hiteles, de nem minden áron:

TOP 5 túl hiteles film, ami kiverte a biztosítékot ” SzevaszFaszi.hu

Egy jó film hiteles, de nem minden áron. Ezek a filmek kiverték a biztosítékot, pedig a producer csak jót akart csinálni. Egyes részletek megrázóak lehetnek, úgyhogy csak akkor menj tovább, ha bírod az ilyesmit! A nagy felháborodást keltett filmről rengetegen tudjuk, hogy mi az.

(Forrás: Player)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼