Támogatás

A 49ers veretlensége töretlen!

A csütöröki mérkőzésen az Arizona Cardinals vereséget szenvedett a 49ers ellen, így a San Francisco -i csapat veretlensége tovább tart, ezzel a tabellán a Patriots mellé zárkózott fel.

Az arizonaiak az első TD után talán kicsit elbízhatták magukat, mert a szünetre 21-7 -es előnnyel gyakorlatilag állva hagyta őket a 49ers. Az Arizona Cardinals újonca, Andy Isabella ettől függetlenül meglepően jót ment, a 22 éves elkapót a 2019-es draft 62. helyén választotta ki a Cardinals, az alábbi videó alapján nagyon jól is jártak:

Arizona Cardinals ⋈ on Twitter

Andy Isabella is very, very fast. https://t.co/CxTgP6ZsSw

A másik oldalon pedig a sokadik meccsén is ugyanolyan jó, sőt, fergeteges teljesítményt nyújtó Jimmy Garoppolo hasít, aki a New Englandben Tom Brady cseréjeként volt számon tartva. Csak ezen a meccsen 317 yardot passzolt és legalább 4 TD -t érő átadása volt. Egy igazi klasszis a srác, öröm nézni ezt a sikerszériát.

San Francisco 49ers on Twitter

Jimmy balled out 👏 #GoNiners https://t.co/sQql1XrVvB

A 49ers most pontosan ugyanolyan kiváló statisztikával rendelkezik mint a Patriots, úgyhogy egyenlőre úgy néz ki, hogy Tom Brady és “cseréje” ütközete egyre valószínűbb a 2020. 02. 02. dátummal rendezett Super Bowlon. Kérdés, hogy a címvédő tud-e majd mit kezdeni az egyenlőre nagyon erősnek tűnő San Francisco -i csapattal. Na meg persze nagyon messze van még a nagy esemény, rengeteg meccs áll még előttünk.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!