Hirdetés ▼

Támogatás

Az operatőr szerint nem volt túl sötét az utolsó GoT rész pont jó volt úgy, ahogy

Elég nagy port kavart a legutóbbi Trónok Harca epizód, ugyanis a nézők szerint nagyjából semmit nem lehetett kivenni abból, mi is történik valójában, így Deres legnagyobb csatajelenete gyakorlatilag nézhetetlen volt.

A TMZ megkérdezte az egyik operatőrt, mit szól a temérdek nézői kritikához, aztán el is igazított mindenkit. Fabian Wagner először egy kicsit ekézte az HBO -t, mert a pixelesség és a színvilág szerinte a csatorna tömörítési eljárásának köszönhető. Másrészt viszont kiemelte azt is, hogy a Trónok Harca mindig is komor, sötét, mozis képvilággal készült, illetve az sem igazán szerencsés, ha mobilon, nagy fénynél, gyenge monitoron és gagyi laptopon, illetve rossz minőségű internetkapcsolatnál nézzük. Legyen sötét, mint egy moziban, és akkor minden részlet kiválóan látszik.

via GIPHY

Az operatőr hozzátette, hogy a producer szándékosan szerette volna, ha ez az epizód ennyire sötétre, komorra sikerül. A csatajelenetek zavarossága és tempója pedig csak fokozza a hatást, illetve átadja azt a félelmet a vaksötétséggel együtt, amit a karakterek átéltek a filmben. Semmit nem lehetett látni, hóvihar volt és mindenki a saját életéért küzdött. Kielégítő válasz. Ellenben az epizóddal, amire 2 éve vártunk…

(Forrás: 444 | Borító: Unsplash)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼