Hirdetés ▼

Támogatás

Ezért mondják sokan azt, hogy az NFL előszezon csak sérülteket termel idő előtt

Egy lábtörés és egy csúnya csuklótörés szemtanúi lehettünk tegnap éjjel.

Lions elkapójának, Jermaine Kearse-nek a lába tört el egy szerencsétlen akció közben. Ez kellemetlenül érinti a csapatot, mert amellett, hogy egy jó játékost veszítettek, idén írtak alá vele egy $1,35 milliós szerződést. Marvin Jones – Kenny Golladay – Danny Amendola kezdő trió mögött a nem túl ismert Andy Jones, Brandon Powell duó maradt.

Warren Sharp on Twitter

Oh no Kearse! Do not watch https://t.co/vwPx8S1IJ5

Az Eagles -nél pedig Nate Sudfeld szenvedett csuklótörést, ami állítólag nem kerül a teljes szezonjába, de hosszú időre nem lehet számítani a játékára. A csapat első számú csereirányítója kiesése komoly fejtörést okoz, Doug Pederson kínjában azzal viccelődött, hogy jobb híján majd visszamegy ő a pályára.

Gayle Saunders on Twitter

Nate Sudfeld injures wrist on the play 😬 https://t.co/zC0ekj0SFR

Egy jó hír Patriots fanoknak:

Gyorshír: Az NFL legenda még 3 évig biztosan marad ” SzevaszFaszi.hu

Bár már 42 éves az irányító Tom Brady, a New England Patriots további 3 évvel meghosszabbította a szerződését, ráadásul tovább növelte az összeget. Így 2022 -ig további 70 millió dollárt kap majd. Tom Brady 2000 óta a csapatnál van. A hatszoros bajnok négyszer volt a nagydöntő (Super Bowl) legjobb játékosa (MVP), háromszor az idény legjobbjának is megválasztották.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!