Hirdetés ▼

Támogatás

Nincs olyan Rolls-Royce a világon, amit nem lehetne órákig nézni. Ez is olyan!

A korábban bemutatott Black Badge Wraith után itt van ez a másik luxuscsoda, a Black Badge Ghost.

A vezetése állítólag ugyanakkora élmény, mint a Rolls-Royce -oké általában. A minőség, a kényelem, a presztízs és minden részlet alapos kidolgozása új fényben tünteti fel az autózás fogalmát. Attól a pillanattól kezdve, hogy a 6,6 literes V12-es motor életre kel, mintha egy másik dimenzióban volna az ember. A fekete szellem 4,6 másodperc alatt tolja kis 100km/h -ra a 2,5 tonnás elegáns monstrumot, de valljuk be, egy RR -nek nem való a száguldás, sokkal inkább a magabiztos, lassú tempójú krúzolás.

Az autó kinézete domináns, kitűnik a tömegből, a krómozott kisebb részletek pedig megtörik ezt a teljes feketeséget, ezzel még látványosabbá téve azt a stílust, amit a RR általában képvisel. Az autóban gyönyörű bőrülések vannak, hátsó párnázott fejtámlák és rengeteg lábtér. Ugyanazt az eleganciát adja vissza, amit kívülről is láthatunk.

Ezekkel a Black Badge változatokkal (a Wraith és a Ghost egyaránt) leginkább a fiatalabb réteget akarják megfogni, mert mindkettő kissé sportosabb a megszokott RR modelleknél. A sportos stílus nem csak a kinézetében jelenik meg, vagy inkább úgy fogalmaznánk, legkevésbé ott jelenik meg, mert a légrugózást is sportosabbra programozták, a nyolcfokozatú automatikus váltó jobban kihuzatja az egyes fokozatokat és hamarabb vált vissza.

(Fotók: MrGoodlife)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼