Hirdetés ▼

Támogatás

Mivel a Mercedes már az ötödik kettős győzelmét aratta idén, a Ferrari komolyan dolgozik a megoldáson

Az előny aggasztó a Ferrari számára, és egyenlőre csak elképzelések vannak arra vonatkozóan, lehet-e ebből idén még valami, vagy Hamilton és Bottas simán behúzzák az egész idényt.

Az olasz istálló mérnökei szerint az SF90 -es modell alapjaiban is egy hibásan, de legalábbis nem tökéletesen kivitelezett konstrukció lehet, és ezek “már jelen voltak az első versenyen is”.

Mattia Binotto csapatfőnök azt nyilatkozta, hogy

Azt gondolom, ez az egész hétvégén megmutatkozott, a gyengeségeink pedig egyértelműek és nyilvánvalóak voltak. Hogy mennyi ideig tart orvosolni őket, arra nehéz választ adni. Szerintem sokkal fontosabb számunkra az, hogy megértsük, miképp kezeljük őket. Ha ezt sikerül elérni, akkor meggyőződésem, hogy gyorsan megoldjuk.
(Fotó: Ferrari)

A Ferrari bár elégedett az új Pirelli gumikkal, ezek már sokkal biztonságosabbak mint eddig bármikor, viszont teljesen máshogy is viselkednek különböző pályahőmérsékleten, meggyűlik vele a bajuk. Spanyolországban például gond volt, hogy teljesen más volt délelőtt a pálya hőmérséklete, mint délután, ez pedig a mérnöki munkát nagyon komolyan megnehezíti.

(Borító: Ferrari)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼