Támogatás

Ilyen lesz az étterem New York legmagasabb felhőkarcolójának tetején

Mi már tavaly megírtuk, hogy a végső simításoknál tartanak New York legmagasabb felhőkarcolóján, aminek 100. emeletén üvegpadlós panoráma-terasz is nyílik, most pedig fotókat találtunk a leendő étteremről is.

A 7500 négyzetméteres legfelső szint a Hudson Yards Experiences igazgatója szerint semmihez sem hasonlítható szabadságérzetet nyújt majd, mintha a semmiben járnának és néznének le Manhattan legmagasabb pontjáról. Az étteremből a kilátás annyira pazar, hogy üres asztalok nem nagyon maradnak majd, ebben már most egészen biztosak vagyunk

A Peak nevezetű étteremhez hasonló nincs, annak ellenére, hogy van jónéhány a felhőkarcolóban, de mind közül ez került legmagasabbra. A 360 fokos panorámát nyújtó éttermet főleg a márvány alkotja, de nem csak a látvánnyal akarja majd igazán megfogni a vendégeket a hely, hanem a fogásokkal és a lehetőségekkel is. A David Rockwell által tervezett vendéglátóhely 110 vendég befogadására képes, illetve egy 45 férőhelyes koktélbárt és rendezvénytermet is magába foglal.

Az étlapon szereplő ételeket Chris Cryer séf úgy válogatta össze, hogy a helyi halászokat és gazdákat támogassa vele, így nem kell attól tartaniuk a vendégeknek, hogy nagyüzemi fogásokat kapnak a tányérjukra, bár nem mintha az USA -ban ez akkora problémát jelentene. A hivatalos megnyitó csak 03. 12. -én lesz, de asztalt foglalni már február közepétől lehet majd.

(Fotók: Roadster.hu)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!