Támogatás

Ezek a sárfoltok, de jól állnak a Range Rovernek!

Attól mert luxus, még a hegyek ihlették a kialakítását. Nem egy egyszerű városi terepjáróról van szó, hanem egy kicsit több. Olyan, amivel tényleg útnak indulnánk, bárhová, bármilyen mostoha körülmények közé.

Az 5 literes, V8 -as, 550 lóerős gépezet a motorháztető alatt rettenetes teljesítményre képes. A belső kényelem exkluzív és a külső dinamikus kialakítás lehetővé teszi, hogy iszonyatos terepkörülményeket is könnyedén küzdjön le.

Ezt az autót vezetni is legalább annyira élvezet lehet, mint utasként elkényelmesedni benne. A belsőteret a tipikus brit kifinomultság jellemzi a legapróbb részletekre is odafigyelve, az ülések pedig a MrGoodlife szerkesztőinek elmondásai alapján olyanok, mintha felhőn utazna az ember. Na és persze minden karnyújtásnyira, többek közt hűtőberendezések, és annyi USB-port, ami a mai kornak megfelelően szükséges egy átlag városi polgár számára, aki a vadonba akar kiruccanni pár napra.

Az elektronikával finoman összehangolt légrugózás és egy rakásnyi érzékelő kiválóan ellensúlyoz minden terepnehézséget, így kis túlzással, ez még a falon is átmegy, na persze annyira szép a külső dizájn, hogy ilyesmit semmiképp nem hajtanánk végre vele. A sárfoltok viszont nagyon csinossá teszik, ettől lesz egy terepjáró az, ami, és nem városi kirakatkocsi.

Az autó közel 50 milliós ára azért sokat elárul arról az angol minőségről, amit mi annyira kedvelünk. Noha még nem adatott meg a szerencse, hogy kipróbáljuk, merünk nagyot álmodni!

(Forrás: MrGoodlife)

(X) Egyszer mi is kipróbálnánk egy drága luxuskocsit, hogy beszámolhassunk róla, micsoda élmény! Támogasd a magazinunkat, mert merünk nagyot álmodni, és ehhez RÁD IS szükségünk van!

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!