Támogatás

Kilenc szezon, három Super Bowl-győzelem után visszavonul az NFL legenda

Rob Gronkowski legendává vált Tom Brady mellett, most úgy döntött elég volt.

A New England Patriots nagyon fontos játékosát veszíti el ezzel, de ami jár az jár: sikeres évek után a megérdemelt pihenés. Pozíciója sem volt mindennapi, gyakorlatilag forradalmasította az NFL -t azzal, hogy egyszerre volt használható extra blokkolóként, falemberként és elkapóként.

Pályán kívül nyugodt, békés ám bohém életet élt, a pályán pedig maga volt a vérprofi ördög.

Honnan indult?

Nívós egyetemek helyett a University of Arizona-t választotta, csak és kizárólag a csajok miatt. 2009 -ben történt az első komolyabb sérülése, ami meghatározta további karrierjét. Emiatt egy évet ki kellett hagynia, és többek közt ez volt az egyik ok, hogy csak a draft második körében vitte el a New England Patriots és Bill Belichick. Tom Brady már ekkor vetélytársat látott csapattársában.

Egy évvel a draft után 17 td. volt a statisztikája, a New York Giants elleni vesztes Super Bowl -t pedig bokasérüléssel is vállalta. Az ezt követő években szépen építette hírnevét, és még a temérdek sérülés sem akadályozta meg ebben. 2013 -ban például elülső és oldalsó keresztszalag szakadást szenvedett, később pedig olyan dolgokkal szenvedett, mint alkartörés, agyrázkódás, a háta miatti műtét, combizom problémák, és zúzódott tüdő. Elég sok sérülés ez egy karrierben.

De küzdött, mindig visszatért. Óriási karrier, zseniális játékos. Szép volt Rob!

(Forrás: 24)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!