Támogatás

Robert Pattinson mint Batman? Ez érdekes!

Nicholas Hoult és Robert Pattinson körül választottak, és nagyon úgy tűnik, hogy a Warner Bros. hosszú távú terveket sző a filmsztárhoz, mert az egész trilógiát vele akarják lenyomni.

Tudjuk jól, hogy nagyon nehezen tetted te is túl magad az Alkonyat szérián, és valójában mi is nehezen tudjuk elvonatkoztatni Pattinson -t a vámpírszereptől. Pedig azóta olyan sikermozikban vett részt mint az Országúti bosszú vagy az Eldorádó, az elveszett város. Szóval nem olyan elveszett srác ez, csak a köpenyes hős szerepébe nehezen képzeljük el. De ez lehet, hogy csak a mi hiányosságunk, mert a Warner Bros. szerint jól mutat feketében.

Már alig emlékszünk milyen az eredeti…

A terv az új trilógiával kapcsolatban, hogy a kezdeti éveitől követné a sztori a denevérember Gotham city hősévé válását, és ezt mindenképp egy fiatal színésszel szerették volna megtenni. A forgatások már jövőre elkezdődhetnek, hogy 2021 júniusában már a mozikban is megjelenhessen.

Ezeket nézd meg idén (megint):

TOP 5 film tavalyról, amit idén megint meg kell nézni! ” SzevaszFaszi.hu

2018 egy veszedelmesen jó év volt, már ami a mozizást illeti. Pár kiló popcorn -t felzabáltunk a vászon előtt ülve, azt pedig néhány hektoliter kólával öblítettük le. Nagyon sok jó filmet láthattunk, erre mi most egy ötös listával emlékszünk vissza. Íme, ezek azok, amiket mi újra megnéznénk:

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!