Hirdetés ▼

Támogatás

Romos kecóból kellett valamit összerakni – ez lett!

A pesti forgatag kellős közepén, a belvárosban, egy műemlék védelem alatt álló ingatlant kellett a lehetőségekhez mérten legjobban kipofozni. Nyilván kívül nem nyúlhattak hozzá épp emiatt, de a beltér olyan lett, hogy a héccázátneki!

A fiatal pár korábban is a városban lakott, viszont kicsi volt a lakás kettejüknek, és a gyerek sincs kizárva a közeljövőben. Ezért kellett valami jobb megoldás. Egy romos lakást alakítottak át a dizájnerek, lakberendezők, egy indusztriális, praktikus, kényelmes, minden igényt kielégítő, fullosan megtervezett, igényes bútorokkal és harmónikus színekkel feltuningolt otthonná.

Az egyik fő feladat az volt, hogy a pár nagy baráti körét is tudják fogadni, erre külön felhívták az lakberendezést végző cég figyelmét. Az amúgy is egy közös teret képező nappali-konyha-ebédlő hármast ezért úgy kellett kialakítani, hogy mindenki kényelmesen elférjen, a vendégek pedig ne egymásba botladozzanak.

A lakás alapterülete egyébként nem nagy, mégis sikerült egy tágas közösségi hellyé varázsolni, a privát helyiségeket kivéve persze. Tele rejtett tárolóhelyekkel, ahová könnyedén “eldughatóak” a felesleges lakáskiegészítők és elektronikai eszközök, mintha ott sem lettek volna soha. A fotók mindent elárulnak arról, mennyire sok munkaórát öltek a végeredménybe.

Kapcsolódó:

Így is lehet bontani, nem úgy mint a barmok! ” SzevaszFaszi.hu

Az Én menő lakásom csapata (korábban itt írtunk róluk) megint egy nagyon érdekes lakásfelújítás közelében járt. A bontási munkálatokkal megbízott két szakértő munkáján rendesen leesett az állunk! – így fogalmazott Misi, a csapat építésszervezője. A fotón sittes zsákok kupaca látható, a szabad belső udvari területen több pontot összesen 900(!)

(Fotók: Lakáskultúra.hu)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼