Támogatás

SzevaszFaszi a Patreonon!

A minőségi tartalom egyre több időt, energiát és pénzt kíván.

Kedves Olvasóink!

Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy ennyien olvassátok napi szinten a SzevaszFaszi érdekes, tanulságos, inspiráló vagy egyszerűen csak motiváló cikkjeit, illetve igazán boldogok vagyunk a temérdek reakciótól Facebookon és Instagramon, az értékes kommentjeitekről nem is beszélve. Célunk a minőségi tartalom létrehozása, persze ebbe belefér alkalmanként egy-egy vicces videó vagy sztori is, amit úgy tűnik nem bántok nagyon. Viszont amit tudnotok kell, az, hogy lassan nem tudjuk “hobbiból” csinálni. Ahhoz, hogy tovább tudjuk növelni a színvonalas tartalomszolgáltatást, bár terveink vannak, anyagi forrásaink annál kevesebb. Azért kezdtünk el a Patreon adta lehetőségekre támaszkodni, hogy TI KÖZÖSEN tudjatok segíteni abban, hogy MI KÖZÖSEN létrehozzunk valami jelenleginél is sokkal jobbat.

Mi az a Patreon?
A Patreon egy amerikai internetes tagsági platform, amely olyan üzleti eszközöket biztosít, amelyek lehetővé teszik a tartalomkészítők számára, hogy létrehozzanak egy előfizetős tartalomszolgáltatást, és ugyanakkor hogy a művészek kapcsolatokat építsenek és egyedi élményt nyújtsanak előfizetőiknek vagy ahogy ők hívják, „pártfogóiknak”. Népszerű YouTube-videográfusok, webes művészek, írók, podcasterek, zenészek és más olyan felhasználók körében, akik rendszeresen állnak elő tartalommal. Az oldalon keresztül a művészek havi rendszerességgel vagy projektenként kaphatnak anyagi támogatást.[3] A Jack Conte zenész és Sam Yam fejlesztő által alapított cég San Franciscóban indult 2013-ban.

Ahogy eddig, úgy most sem szeretnénk politikai prostikká válni, így teljes mértékben kizárt, hogy fizetett politikai cikkek vagy kormányzati, esetleg ellenzéki hirdetésekkel tömjük tele a magazint. Ezután is szeretnénk elhatárolódni mindenféle politikai ideológiától, ENNEK HELYE ITT NINCS PÉNZT ILYENÉRT NEM FOGADUNK EL!

A magazin fejlesztése megkérdőjelezhetetlen feladat, az viszont kétségtelen, hogy a támogatásotok nélkül ennek megvalósítása lassú, hosszadalmas, küzdelmes dolog. Nem nagyon szeretünk titkolózni, ezért leírjuk, hogy konkrétan egy teljes arculatváltás van kilátásban, illetve a tartalom is változóban, ez főleg az utóbbi 1 évben látható.

Egy igazi kihívás, hogy rengeteg időt és energiát emészt fel az, hogy nem csak folyamatosan tartalommal jelentkezzünk napról-napra, de az olyan legyen, hogy azt mondhassuk, a legjobbat hoztuk ki a lehetőségeinkből. Azonban szintet lépnénk ezen a területen is, ehhez pedig az kell, hogy sokkal több időt foglalkozhassunk a magazin szerkesztésével, kompromisszumok, megkötések nélkül.

Kevés saját tartalmunk van, főleg külső forrásokból dolgozunk. Az elkövetkezendő 1 évben ezen is változtatnánk. Rengeteg szép és izgalmas hely van az országban, ahová nem csak eljutnánk és megírnánk milyen fantasztikus, hanem fotókat és videókat is közölnénk róla, ehhez pedig a megfelelő technológia elengedhetetlen kellék, plusz az autó benzinköltsége, plusz legalább 2-3 munkatárs akiket magunkkal viszünk, hisz ezt a műfajt egyedül igen nehéz.

Jelenleg ezek a terveink vannak elérhető közelségben, amiben tudtok nekünk segíteni. Természetesen távlati terveink is vannak, mint a csapat bővítése, korrekt fizetés biztosítása a szerkesztőinknek, iroda bérlése, technológiai eszközök vásárlása és külföldi útfilmek készítése, de hogy őszinték legyünk, mi is belátjuk, ezek a célok még nagyon messze vannak.

Úgy gondoljuk vagytok páran akik mindennap olvassátok a cikkeinket, azért mertük ezt a külön cikket megírni, mert úgy érezzük, számíthatunk rátok. Ha úgy gondolod, hogy szívesen támogatnád a munkánkat, kérjük, keresd fel Patreon oldalunkat, és a “Become a patron” gombra kattintva megteheted.

Bármilyen kérdésed adódna a támogatással kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon, vagy az info[kukac]szevaszfaszi.hu e-mail címen.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!