Hirdetés ▼

Támogatás

Itt a lista, miket kértek a Sziget fellépők

Nincs olyan év, hogy ne kerülne elő egy bizarr lista a sztárfellépők legkülönösebb kéréseiből. Íme az idei:

Szerdán startolt a Sziget, a fellépők pedig le is adták az igényüket. Hogy mit és hogyan sikerült beszerezni, arról nincs információ, de van egy tippünk arra, hogy 1-2 tételt nem sikerült elintézni.

A felbélyegzett budapesti képeslap, az illatgyertya, levegőpárásító, ruhagőzölő, 100%-ban lebomló vécépapír, állatokon nem tesztelt kozmetikumok még az egyszerűbb esetek, sőt még a Foo Fighters által kért kér Lego minifigura sem nagy kunszt, de a szivárványszínű rózsa és a zenekar fényképével készült műpénz már erős. Utóbbi csak azért, mert a zenekar a saját, ősrégi nyomtatóját hozta, abba pedig alig lehetett patront beszerezni.

A Szigeten olyan fellépőkkel találkozhatsz mint a Quimby, The 1975, Punnany Massif, Martin Garrix, Halott Pénz, The Netional, Post Malone, Florence + The Machine, Foo Fighters… és még elég sokan.

Kapcsolódó:

Így buliztak a csajok a Balaton Soundon ” SzevaszFaszi.hu

Az európai fesztiválszcéna legmenőbb vízparti fesztiválján az eddigi legjobb világsztár felhozatalt köszönthetjük, az elektronikus tánczene legnagyobb képviselői mellett az ‘urban music’ stílus, azaz a rap, hiphop, r’n’b világsztár előadóit is felsorakoztatva. A Balaton Sound szerdán indult és vasárnapig tart a Balaton-parton, Zamárdiban.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!