Támogatás

Színtiszta luxus ennyire csábító még sosem volt

A sao-paolo -i luxuskecóhoz elég sok falat kellett szétverni, és olyan új, egészen highlife enteriőrmegoldásokhoz kellett nyúlni, ami amellett hogy baromi drága, ízlésesnek is kellett maradnia. Ez így összességében elég jól sikerült.

Ami elsőre is szembetűnik, hogy a lakás egyik fő irányvonala a tisztaság volt, a fehér falak és úgy általában a világos bútordarabok, de még a padló sem töri meg nagyon ezt a patyolatot.

Egy-egy kép a falon, elvétve egy kis virág és dekoratív váza, de nem lett eltúlozva ez sem. A nagy beltereket éppencsak betöltik mindenhol, a nappali viszont szétválasztható a TV -hez tartozó hosszú kanapéktól. Az étkező és a nappali is olyan sok ülőhellyel van ellátva, hogy már az a gyanúnk, eredetileg nem is magánlakásnak szánták. Vagy ha mégis, akkor a kőgazdag tulajdonos szereti a baráti összejöveteleket ő maga megtartani, otthon.

A luxuskéró nem kapott nagy könyvelspolcot, sem klasszikus íróasztalt. Mindkettő többnyire olyan sajátos megoldás, ahogy a baromi nagy terasz, ami bepótolja az egész házból hiányzó zöldet egy pár futónövénnyel. A házban helyet kapott egy méretes borhűtő is, ahol “pár palackkal” fel lehet tölteni a készletet. Már arra is egy vagyonunk menne rá.

(Építészek: Coletivo Arquitetos)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!