Hirdetés ▼

Támogatás

Ez a 3 drámai minisorozat fogja kitölteni minden hétvégéd

Azért jók ezek a minisorozatok mert hosszú és unalmas részek helyett pár nap alatt is lepörgetheted. Mi is előszeretettel nézzük ezeket, pont emiatt. 3 minisorozat, amik nagy hatással voltak ránk és biztosak vagyunk benne, hogy legalább az egyik elnyeri a tetszésed. De ha esetleg valamelyiket láttad már OSZD MEG VELÜNK KOMMENTBEN!

Az elit alakulat (2001)

A világ egyik legköltségesebb televíziós-produkciója. Az összesen 10 epizód 125 millió dollárt emésztett fel, persze valószínűleg jócskán megérte, bár erről pontos statisztikánk nincs. A produceri székben nem mást mint Steven Spielberg és Tom Hanks ültek, a forgatás pedig összesen 3 évig tartott, eközben minimum 500 olyan szereplője volt akinek legalább 1 mondat elhangzott a szájából és a 700 filmben látható autentikus fegyverből egy erősebb napon összesen 14.000 tár lőszert lőttek el. A Mafab.hu tetemes adatbázisa szerint a világ legjobb akció és háborús sorozatának tartják.

Stranger Things (2016)

Ez egy nagyon ütős sorozat, a kritikusok szerint is 2016 legjobbja volt. Nagyon élethűen adja vissza a 80′ -as éveket, a gyerekszereplőket nem a szépségükért és tökéletességüket válogatták össze, és olyan dialógusok kísérik végig a filmet, ami egyedülállónak mondható. A hangulata olyan, akár egy nosztalgia. A Netflix büszke arra, hogy náluk megtekinthető a minisorozat, ahogy arra is, hogy négy hét alatt 64 millióan látták a Stranger Things 3. évadát. Ennyire még sosem voltak kíváncsiak a streaming szolgáltató valamelyik sorozatára, arról nem is beszélve, hogy a nézők harmada egyetlen nap alatt nézte végig a teljes szezont.

Csernobil (2019)

A tavalyi év legsikeresebb minisorozata az HBO saját gyártású műsora, ami nem fél a politikai utalásoktól, ahogy attól sem, hogy az akkori döntéshozókat felelősöknek állítja be. A végig komor hangvételű, drámai és korhű alkotást sokan amolyan ismeretterjesztőként tartják számon. A legtöbben ezekről az apró részletekről, amikről a sorozatban is szó esik, soha nem hallottunk, vagy igen keveset. Lassan és részletesen mutatja be a csernobili szörnyű eseményeket, rengeteg párbeszéddel és drámai fordulatokkal. Minden pillanata megrázó!

Ha végeztél, akkor ezt a 3 sci-fi -t is érdemes megnézned:

TOP 3 leghitelesebb sci-fi!

Ezek a filmek nem azért nagyszerűek, mert fantasztikus képi világgal, őrületes akciókkal és hátborzongató vérengzéssel tolják tele a retinád, hanem azért, mert a maga kategóriájában mindhárom remekmű egy igazi kuriózum. Ami még fontosabb, a lényeges mondanivaló mellett a tudományos hitelességet tartották elsőszámú szempontnak a rendezők.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼