Hirdetés ▼

Támogatás

Ez az 5 MARVEL-film szerintünk a legjobb!

Felállítottunk egy TOP 5 listát azokról a MARVEL filmekről, melyek szerintünk kiemelkedően jók a többihez képest. Nagyon sokat kellett rajta gondolkodni, de megvan!

#1 Bosszúállók: Végjáték

Sajnálhatjuk, hogy nincsenek többé Bosszúállók, de méltó befejezése lett ez a sorozatnak. A karakterekre egyenként ennyire odafigyelni, megteremteni a hangulatot, drámaian és viccesen összerakni, na meg ilyen kiváló szereposztást felállítani csak olyan rendezőpáros tud, mint Anthony és Joe Russo.

Sztori: Thanos súlyos tette, amivel elpusztította az univerzum élőlényeinek felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöket egy végső összecsapásra készteti a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, nagyszabású fináléjában, a Bosszúállók: Végjátékban.

#2 Thor: Ragnarök

Thor: Ragnarök – kedvcsináló! Nem hagyhatod ki! ” SzevaszFaszi.hu

Taika Waititi rendezésében napjaink legszínvonalasabb fantasy -ját ronggyá játsszák a mozik, és akkora sikere van, amin igazából meg sem lepődtünk. Egy Marvel-mozitól ez elvárható. A Marvel moziverzumának hetedik legjobban nyitó filmje lett Észak-Amerikában a maga 121,5 milliós bevételével, de még ennél is jobban szerepelt világviszonylatban. A harmadik Thor mozi egyetlen hétvége alatt 427 (!)

#3 Vasember 3

Már vagy 7 éve, hogy a Vasembert harmadszorra is a tehetséges színész, Robert Downey Jr. játszotta, de tisztán emlékszünk, hogy ez a fazon micsoda karakter. A szerepet rá szabták, laza és humoros, és minden tekintetben jól játssza a rá szabott karaktert. Sokak szerint a 3 közül ez lett a legjobb, és ezt mi is megerősíthetjük.

Sztori: A zseniális és bohém multimilliomos Tony Starknak a Vasember harmadik részében minden eddiginél nagyobb veszéllyel kell szembenzénie. Az események tétje nem csupán a túlélés és a világ épsége, ugyanis szerettei sincsenek már többé biztonságban. Starknak szembesülnie kell saját korlátaival, és meg kell találnia a választ a végső kérdésre: vajon a páncél teszi az embert, vagy épp fordítva?

#4 Pókember: Idegenben

Az új Pókember NAGYON ÜTŐS LESZ! ” SzevaszFaszi.hu

Alig pár nap van vissza a premierig szerencsére, úgyhogy hamarosan láthatjuk. FIGYELEM, A TRAILER SPOILERT TARTALMAZ, ha még nem láttad a Bosszúállók: Végjátékot! Sztori: Van élet a Végjáték után: Pókembernek újra meg kell mentenie a világot, izgalmas küldetése van.

#5 Marvel Kapitány

Pörgős, akciódús, nincs üresjárat és ez így jó! Bár a régi képregényekben semmiféle ilyen akcióhősnő nincs, a MARVEL-fanok az év eleji premierkor jól fogadták. A film eseményei egészen pontosan a Vasember megjelenése előtt, az 1990 -es években játszódik.

Sztori: 1990-ben járunk, amikor a Föld két idegen faj galaktikus háborújának részévé válik. A harcokba belekeveredik egy Carol Danvers nevű földi nő, aki így az univerzum egyik legnagyobb hatalmú hősévé válik.

Ezek pedig a leglátványosabbak szerintünk:

TOP 5 leglátványosabb Marvel-film ” SzevaszFaszi.hu

A férfi az mozifilmek tekintetében örök gyereknek számít. A Marvel-filmek szépen bizonyítják ezt, ezért van, hogy mindegyikőnknek van legalább 1 kedvence. A 2011 -es mozifilmet az a Kenneth Branagh rendezte, akinek köszönhetjük többek közt a Gyilkosság az Orient expresszen illetve a Dunkirk című remek alkotásokat.

(Forrás: Mafab)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼