Hirdetés ▼

Támogatás

Ennyire mély és művészi videó Törökországról még sosem készült

Ez most nem az a klasszikus útifilm amit mi általában meg szoktunk osztani veletek, hanem egy sokkal mélyebb, sokkal művészibb videó, amivel olyan közelségbe kerülsz a kultúrához és a mindennapokhoz, hogy olyat még sosem élt át senki, aki nem járt még ott személyesen.

Törökország európai-ázsiai fekvésének köszönhetően ötvözi a keleti és nyugati kultúrát, elhelyezkedése és amiért válaszvonal az európai-ázsiai határvonalon, azt a kiváltságot adta az országnak, hogy nagyon fontos gazdasági és és politikai stratégiai pont lett. Ha Törökországban nagy dolgok történnek, azt az egész eurázsiai kontinens érzi. Emellett pedig nyilvánvalóan sajátos kultúrája van, és sajátos domborzata is, hisz területének java része 500 méter felett helyezkedik el, temérdek hegyvonulattal szabdalva.

Watchtower of Turkey

Over than 3500 km traveled in 20 days, capturing landscapes from the bluish tones of Pamukkale to the warm ones of Cappadocia, the all passing by a great variation of colors, lights and weathers through six other cities.

A fenti videót Leonardo Dalessandri készítette, és nagyjából 20 nap, valamint 3500 km megtett út során sikerült kiváló vágással és rendkívüli kameraállásokkal a legjobbat alkotnia, egy olyan világról, amilyet ennyire közelről és behatóan még sosem láthattunk.

Törökországot nem most mutattuk meg először:

Törökország bármelyik napszakban egyedülállóan gyönyörű ” SzevaszFaszi.hu

Először a napfelkeltét csodálhatjuk meg, majd egy tucat hőlégballon táncát a levegőben. Azután megnézhetjük milyen egy viharos este a város felett, végezetül pedig bebarangoljuk a török hegyvidéket. Mindezt 2 perc alatt, egy minőségi timelapse felvételnek köszönhetően.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼