Támogatás

Már csak három nap és indul a Trónok Harca záróévad!

Alig győzzük kivárni, addig pedig egy kis Trónok Harca számháborúval csillapítjuk a kedélyeket. A sorozat számokban:

Az elmúlt 9 évben az egyik, ha nem a legnézettebb sorozat lett a világon. Az elképesztően jó sztori, a tökéletes látványvilág és a remek színészi játék mind hozzátett ahhoz, hogy a Trónok Harca befejező évadját ennyien várják. Az, hogy ez a 8 éved elkészüljön nagyon-nagyon sok munkába telt, rengeteg pénzt és energiát őrölt fel. A legtöbb színész a westerosi kalandok következtében lett igazi világsztár. Többen is vannak, akik ennek a sorozatnak köszönhetik az áttörést a karrierjük során.

A sorozat legutolsó évada összesen 432 percnyi játékidővel fog megjelenni. Az eddig megjelent 7 évadot összesen 10 országban forgatták, és míg az elsőt 9,2 millióan nézték, addig a hetedik évadra már 32,8 millióan voltak kíváncsiak. Minden bizonnyal a Trónok Harca 8. szériája minden eddigi rekordot felülmúl majd.

A véres jelenetekhez közel 4000 gallon művér fogyott, a teljes fegyverzet amiket a csatákban eddig használtak pedig közel 1,5 tonna. Ezek valódi fémek, mind egyedileg gyártott. Mivel egy olyan kitalált korban játszódik a történet, ahol nem igen tudtak villanyt kapcsolgatni, gyertyával világítottak, amihez a 7 évad során több mint 20.000 db -ot égettek el.

EZT AZ ÖSSZEFOGLALÓT CSAK AKKOR NÉZD MEG, HA MÁR LÁTTAD MIND A 7 ÉVADOT!

A különböző robbanások, lángok, egyéb pirotechnikai megoldások száma meghaladja a 3000 -et, ennyiszer kellett különböző pirotechnikai eszközökhöz nyúlni a megfelelő hatás elérése érdekében. A 132 Emmy jelölésből 47 -et zsebelt be a sorozat, eközben Tyrion Lannister élete során 1000 ládányi bort vedelt meg.

Április 15! Jegyezd meg, ha még nem lenne felírva a naptárba. Bár, őszintén, egy ilyen jeles eseményt álmunkból felriasztva is dátumra pontosan tudunk majd sok év múltán is.

Folyamatosan érkeznek a fotók a Trónok harca legutolsó évadjáról ” SzevaszFaszi.hu

A sorozat még mindig nagyot titokzatos, amit teljesen megértünk, mert senki se szeretné ha bármi kiderülne az áprilisi évadkezdés előtt. Az alábbi fotók sem tartalmaznak semmiféle spoilert. Akkor minek ez? Mert jó őket újra látni.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!