Hirdetés ▼

Támogatás

Mintha csak a földből nőnének a robogómegosztók Budapesten – új szereplő a láthatáron!

Az új magyar cég megoldást kínál a kezelhetetlen pesti közlekedésre: a 100% -ban elektromos robogókból álló flottájával elég komoly, fiatalos, lendületes és dinamikus tervekkel előálló Ogreco Kft. kap szerepet.

A kulcs nélküli, teljesen mobilalkalmazással működtethető és megtalálható elektromos robogók használati díjának árazása nem a sima perdíjas séma, hanem egy km+percdíj kombinációból előre kalkulálható árazás lesz. A robogók megjelenéséből egyből tudjuk majd mit láthatunk, ugyanis egyedi tervezés, és üde színfolt az amúgy is sokszínű budapesti tömegben.

Ezzel robogómegosztóból már kettő is van a Blinkee.city -vel, aminek annyira bejött a nagyvárosi megosztó, hogy terjeszkedik a vidéki városokba is. Autómegosztóból sincs hiány: A Greengo után a Mol Limo, majd a Drivenow vetette meg a lábát a magyar fővárosban, mindannyiuknak nagyon jól állnak a mutatóik. Van igény, úgyhogy azt sejtjük, hamarosan lesz még pár nagy tőkével beköszönő üzletember, akiket ugyancsak érdekelni fog a piacból egy szelet.

A DriveNow -ról korábban már írtunk:

Budapest az autómegosztók városa, ezúttal egy BMW és MINI flotta költözik be ” SzevaszFaszi.hu

Európában Budapesten lesz elérhető április 29. -től a DriveNow, ami a nyugati országokban már bebizonyította létjogosultságát a piacon. Így a GreenGo és a MOL Limo után egy újabb választási lehetőséget kapunk. A DriveNow működési zónája Budapest és annak 63 kilométeres körzete.

(Fotó & borító: Unsplash)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼