Hirdetés ▼

Támogatás

Már lassan egész gyűjteményünk lesz a román autónepperek őrültségeiből

Magyarországon, az M43 -ason kapcsolták le pár napja azt a román vontatmányt ami minden eddig látott őrültségen túltesz, mármint a hosszúsága: egy autó húzott egy trélert, amire két másik személyautót pakoltak fel, majd a tréler után lett kötve egy másik személyautó is, amire pedig egy utánfutó volt ráaakasztva. Így lehet egy úttal minél több autót átvinni egyik országból a másikra.

Nagyon ritkán fogják meg őket, gyakran 2-3 autó is a trélereken van, és mindezt kivénhedt, olcsó, roncstelepre való szeméttel vontatják, ami se nem biztonságos, se nem szabályos. A szabályozás gyenge, a rendőrség pedig nem nagyon ellenőrzi őket, tehát a lebukás minimális esélye miatt, vagy az esetlegesen felmerülő pár eurós bírság miatt nem kell aggódniuk, amellett, hogy hatalmas hasznot csinálnak ezek a nepperek. A viselkedésüket pedig egy korábbi cikkünkből idéznénk, amit a vezess.hu egyik látogatója osztott meg a kommentszekcióban:

Nem csak, hogy kilóg a ponyva alól és egy kereke lelóg a román kisteher platójáról a szállított járműveknek, miközben tényleg másik további kettőt húz egy póton, de midezt két lábbal a műszerfal tetején teszi a román kupec és soha, de soha nem néz tükörbe mielőtt kivág eléd, nem irányjelez, nem adja meg elsőbbséged, fél szemmel alszik, vagy teli arccal étkezik 140-nél.

Korábbi cikkeink a témában:

Életveszélyes román konvojok szelik át az országot, mindez a kutyát nem érdekli ” SzevaszFaszi.hu

Szinte heti szinten botlunk a neten olyan videókba, ahol az országunkat átszelő autópályákon keletre igyekvő autókupecek magabiztosan haladnak, úgy, hogy drága autókkal pakolják a végletekig trélereiket. Gyakran 2-3 autó is a trélereken van, és mindezt kivénhedt, olcsó, roncstelepre való szeméttel vontatják, ami se nem biztonságos, se nem szabályos.

Újabb őrült román szerelvényt kapcsoltak le – ettől leesik az állad! ” SzevaszFaszi.hu

Nem fogod elhinni: Egy Fiat Ducato után akasztottak egy autószállító utánfutót, amire rátettek még egy Fiat Ducatot -t, majd arra akasztottak egy saját kerekein guruló újabb Fiat Ducatot. Így kell egy úttal megtöbbszörözni a profitot. Szép munka … lenne, ha nem emberek testi épségét és életét veszélyeztetnék az ilyen eszetlen autónepperek.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!