Hirdetés ▼

Támogatás

A nagy kapkodásnak megvan az ára – újabb kínos baki a Trónok Harca záróepizódjában

… én most nem arról van szó, hogy de nagy ügy, hanem arról, hogy ez mégiscsak a Trónok Harca, az a világhírű sorozat, ami évadról-évadra egyre jobban lázba hozta az embereket, aminek a sztorija és a látványvilága mindig is a tökéletességre törekedett, illetve annyira vártunk rá, erre most, a múltkori kávéspohár után egy vizes palack tűnik fel olyan környezetben, ahol annak nem szabadna. Illúzióromboló ilyeneket felfedezni. Arra pedig ki se térjünk, sokak szerint mennyire szar lett az évad, és már legalább 1 millió néző követeli az újraforgatását. Szerintünk az már tényleg nem változtatna a lényegen.

Vannak akik szerint azért történhettek ezek a kellemetlenségek, mert “sietni kellett”, így a vágás folyamán is kevésbé figyeltek oda az apró részletekre. Eddig az ilyen szokatlan volt a Trónok Harca történetében, ezért kattannak rá az emberek az ilyen eseményekre annyira.

A múltkori kávés eset:

“Valójában Westeros volt az első hely, ahol megnyitott a Starbucks” ” SzevaszFaszi.hu

Ezen a címen biztos fennakadtál, pedig nem mi találtuk ki, hanem Bernie Caulfield a népszerű Trónok harca sorozat egyik vezető producere. A feltételezések, pontosabban egy médiaelemző és egy reklámügynökség adatai alapján az alábbi Starbucks poharas Trónok Harca baki milliárd dolláros ingyenreklám a gigavállalatnak, és köszönik szépen, jól jött.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼