Hirdetés ▼

Támogatás

Azta! Az újgenerációs Volkswagenből máris lefoglalóztak látatlanban 30.000 darabot

Még be sem mutatták hivatalosan, már elfogyott a limitált széria.

Az ID modellcsaládot majd csak jövő héten mutatják be a szeptember 12-én kezdődő frankfurti nemzetközi autókiállításon (IAA), de máris lefoglalták mind a korábban betervezett 30.000 darab járművet. A lefoglalózáshoz 1000 eurós előleget kellett befizetniük a vásárlóknak, és ez annak fényében, hogy az összes darabbal megtörtént, nagy dicsőség a márkának, mert megbíznak benne az emberek, a korábbi botrányaik ellenére is.

Csak úgy árad az energia és a dinamizmus ebből a klipből is:

Azért lesz olyan különleges ez a modellcsalád, mert ez lesz az első, mely a Volkswagen Modular Electric Drive Toolkit (MEB) platformjára épül, és az ID.3 megjelenésén kívül várhatóan rövid idő után egy crossover, egy limuzin és egy SUV is bemutatásra kerülhet majd. Mindet egytől-egyig nagyon várjuk. Amit tudunk, az az, hogy az ID.3, amit 30.000 példányban gyártanak majd megközelítőleg 40.000 euró körül, azaz több mint 13 millióért kelnek majd el.

A sorozatgyártás 2019 végén indul, és 2020 nyarán már megkaphatják az első tulajdonosok az autóikat. A jövő héten kezdődő autószalonon nem csak az új modellcsalád első tagja kerül bemutatásra, de a Volkswagen ismerteti a korábban beharangozott új arculatát, beleértve mindent, ami a brand körül forog, a logóval együtt. Izgalmas, már várjuk!

(Forrás: Igényesférfi)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼