Hirdetés ▼

Ez az 5 időtlen férfi frizura nagyon hasít manapság, eleganciát és stílust kölcsönöz.

A fejforma, az arcforma, a haj textúrája, a kopaszodás. De tudod mi az ami igazán életben tartja ezt az 5 hajtípust? A divathullám. Na persze divatot követni az úri ficsúrok kiváltsága. De egy férfi is lehet divatos, anélkül, hogy egy sablon válna belőle. 

Undercut stílus

Létezik 1001 variációja, klasszikus, hátrasimított, oldalra fésült, átmenet nélküli, csak hogy néhányat említsünk. Némi kreativitással (és persze idővel) otthon a jól vágott undercut hajadat úgy formázod, ahogy az jól esik. És épp ettől lesz egyedi egy olyan haj, amit nagyon sokan vágatnak magunknak.

Modern pompadour

Ha az undercut 1001 féleképpen, akkor ez millióféleképpen variálható. Itt komolyan befolyásolja az eredményt a haj hossza, amit a stílus nem határoz meg annyira, mint az undercutnál. A fejforma pedig csak egy bónusz. Karrierhez, életstílushoz és életkorhoz is bárki könnyen megtalálhatja a számára legmegfelelőbb fazont. Azzal számolj, hogy ez kicsit időigényesebb.

Rövid, borzolt, kócos

Ezzel tényleg nem tudsz mellélőni. Úgy kócolhatod összevissza, ahogy neked a legjobban tetszik. Csak a környezetednek kell megszoknia.

Military stílus

Főleg erősebb kötésű legények körében igen népszerű, és ahogy a neve is mutatja, valóban katonaságból szakadt forma benyomását keltheted. Ez a csajoknak is nagyon bejön, úgyhogy ha nincs jobb ötleted, minimum ezért megéri megpróbálnod. Szakáll nélkül sem rossz, de egy pármilis borostával, esetleg dús szakállal az igazi. Viszont a kerek fejformát és a súlyfelesleget még inkább hangsúlyozza, ezt érdemes a választáskor figyelembe venni.

Fullkopaszon

Ezt sem nagyon lehet elrontani. Csak nullára tolod a géppel, vagy leborotválod és kész is. A végeredményt meg úgysem tudod szépíteni, és csak a tükörben fog látszódni, úgyhogy ha nem fasza, megvárod míg kinő és próbálsz valami mást. Többet úgysem tehetsz. A teljes kopaszságot és a visszahúzódó hajhatárt remekül lehet vele kompenzálni, illetve érdemes borostát és/vagy szakállat is hagynod mellé, mert anélkül annyira sima lesz a fejed, mint egy babapopsi jobb farpofája.

Ezekkel a trükkökkel akadályozhatod meg, hogy kócos és ápolatlan legyen a szakállad! ” SzevaszFaszi.hu

Az utóbbi 5 évben robbanásszerűen megnőtt itthon a szakállasok száma, ugyanis visszatért hódító útjára ez a fajta viselet. Ez egyébként egy remek hír! Az alkalmi összejöveteleken még mindig kötelező viselet a szövetnadrág. (x) Ahogy a hajat, úgy a szakállat is megfelelően ápolni kell, ezért régi márkák vették fel termékeik közé a különféle szakállápolókat, és egyre több barber shop nyílik amerikai mintára az országban.

Ne légy irigy, oszd meg a többiekkel is!
Kapcsolódó cikkeink ▼