Hirdetés ▼

Fából készült vonzó vendégházzá alakították a gyárépület tornyát, az eredmény nagyon látványos

Az amerikai Andersson-Wise cég ügyfelei kérésére az amúgy is nagy, szobával, egy kis hálószobával, konyhával és verandával rendelkező önálló épületet bővítette ki további két hálószobával, fürdővel és nagyobb nappalival, hogy a meghívott vendégek minél komfortosabban érezzék magukat a vendégházban.

A torony egy Austin melletti tó partján áll, valahol a Damon Colorado folyó és a Travis-tó találkozásánál. A panorámát így a természet adta. A nagy rezidencia fő elemei a hálószobák, a földszint és az első emelet elrendezései pedig nagyjából ugyanazok. A második emeleten viszont láthatóvá válik a csodálatos kilátás a tóra egy baromi nagy teraszról.

A légkondit kihagyták, de a “lépcsőház” és a sarokablakok olyan légáramlatot biztosítanak, miután nem is fog senki légkondi után epekedni. A deszkázott külső és belsőtér önmagában a stílusos megjelenés legmagasabb foka.

Ne légy irigy, oszd meg a többiekkel is!
Kapcsolódó cikkeink ▼