Hirdetés ▼

Érdemes-e pólót venni az ing alá, vagy sem?

Talán nem a legfontosabb, de igenis jól jöhet ez a sok infó, amit találtunk.

A jó hír, hogy nincs szabályzata az inghordás ezen módjának. Tehát az etikettel már tutira nem gyűlik meg a bajod. Viszont kapásból 3 érv szól amellett, hogy MIÉRT VEGYÉL pólót/trikót az ing alá:

  • Hideg van és jól jön még egy réteg
  • Megvédi a drágább ingeket a dezodor- és/vagy izzadásfolttól
  • Felfogja az izzadságot

A fenti három érv nem ilyen egyszerű, merthogy a keményebb anyagú ingek izzadásnál kidörzsölhetik a bőröd érzékenyebb pontjait, mint például a mellbimbó környéke. Keményebb anyagú ingeket nem mellesleg frakkhoz, öltönyhöz vesz fel az ember, kimondottan dress code -os eseményekhez, úgyhogy az izzadásfaktor rátesz még egy lapáttal arra, miért jó a póló vagy a trikó az ing alá. Sőt, ha dús mellszőrzettel és hátszőrzettel rendelkezel, akkor az inged szálai között könnyedén előbújhatnak, ami bár vicces, irgalmatlanul kellemetlen és komolytalan. Próbálj olyat választani, ami a levegőt azért átengedi.

Azonban van egy fontos kivétel, mikor NEM kell a póló: ha hamar kimelegedsz, ellenben nem vagy izzadós típus. Ritka, de vannak ilyen emberek. Akkor semmiképp ne húzz pólót az ing alá, mert csak tovább fokozod az esetleges bőrpírt.

Milyen legyen az anyaga?

Mindenképpen pamut, vagy pamutkeverékből készült, testhez feszülő, puha, kényelmes viselet legyen, ami színben nem tér el drasztikusan az inged színétől. Sőt, a legjobb, ha bőrszínű ujjatlan pólót veszel fel az ing alá, mert az olyan,. mintha nem lenne rajtad egy plusz réteg. A fontos, ne látszódjon, mert nem ez a dolga.

Színe, fazonja?

Mint fentebb említettük, a bőrszínű póló a nyerő. Amire figyelned kell a póló választásnál az a nyaka. A V-nyak pólók biztos, hogy nem kandikálnak ki még akkor sem, ha az inged felső gombját nem használod. A kerek nyak valahogy mindig kilátszik az inged alól, úgyhogy azzal felesleges is kísérletezned.

Ha utálod a plusz réteget…

Ha kényelmetlennek érzed, vagy nem találsz olyat ami nem látszana az ing alatt, akkor vastagabb anyagú inget keress. Ha nem vagy túl izzadós vagy naponta mosod, akkor a higiéniával sem lesz probléma. Plusz rétegként csábító lehet a trikó, de ne feledd, hogy mivel ujjatlan, a dezodor foltjától az sem fog megóvni, és elegánsnak sem túl elegáns megoldás, úgyhogy nagyon gondold át. Összességében hasznosabb egy vékony és rugalmas, rádfeszülő, bőrszínű, esetleg szürke, V -nyakú póló.

Kapcsolódó:

Az ingviselés szabályairól ilyen egyszerű videót még sosem láttunk – inges urak, figyelem! ” SzevaszFaszi.hu

Ha inged van, az álljon jól! Ha túl nagy, kibuggyan, ha túl kicsi, szétpattan rajtad. Ha túl rövid, gáz, ha túl hosszú, akkor be kell tűrni. 1. lépés: szerezz elegáns inget! Férfi ingek – Legyferfi.hu Divatos férfi ingek gazdag kínalata minden férfi számára. Bármilyen fazonú, hosszú vagy rövid ujjú, hétköznapi, sportos vagy elegáns 2.

(Forrás: Player)

Ne légy irigy, oszd meg a többiekkel is!
Kapcsolódó cikkeink ▼