Hirdetés ▼

Támogatás

Az Airbnb még mindig menő, talán ki se megy a divatból – mutatunk is 5 király ilyen otthont

A szállodákat, apartmanosokat biztos szétveti a méreg, hogy az Airbnb még mindig pezseg. A tendencia marad, sokan foglalkoznak még mindig ezzel, sőt, egyre népszerűbb. Most bemutatjuk a legkülönlegesebbeket, és láthatod, milyen az élet egy kagylóházban Mexikóban, egy Beach-House Dél-Afrikában, vagy egy vidéki házikó Portugália szívében.

Mexikói kagylóház

A Karib-tenger partján álló kagylóházat Eduardo Campo építész és festőművész testvére álmodta meg. A jellegzetes kagylóformák nem csak kívülről, de az enteriőrön is visszaköszön, így a 4 főre tervezett mesés ingatlan páratlan élményt biztosít a megfáradt átutazóknak.

Majdnem 75.000 Ft/éjszaka.

Dél-afrikai beach house

Fokváros egyik szilanyúlványán nyújt tökéletes kilátást a vendégeknek ez a pazar házikó, mely a környezettudatosság jegyében épült, bár azt nem tudjuk egész pontosan miért.

Csak az a biztos, hogy közel 240.000 Ft/éj, úgyhogy kemény!

Portugál vidéki villa

A Duoro folyó partján felhúzott parasztház átadja azt a tipikus portugál életérzést amire úgy vágyunk. Bár van egy saját sós vizű medencéje, a hegyek és a panoráma az, ami miatt olyan sokan akarják és gyakorlatilag egész évben alig találni szabad időpontot.

Ki is kell fizetni érte a 90.000 Ft/éj összeget.

A kaliforniai rejtekhely a sivatagban

Környezetbarát technológia, forróság, sivatagi vad táj. Nem annyira rossz egy ilyenben lakni vagy pár napot dekkolni mint amennyire első hangzásra tűnik. A tetejére szerelt napelemek a kaliforniai sivatagban épült ház tetején nem is lehetnének alkalmasabb helyen.

Ahhoz, hogy igazán közel kerülj a természethez 98.000 Ft/éj összeget kell letenned az asztalra.

Az izlandi faház

Izlandon, 10 percre a nagyvárostól, Akureyri exkluzív lakókörnyezetében, modern faház várja az utazókat. Valamikor még éjfélkor is látod a napot, de ne zavarjon meg, nagyon kellemes “éjszakákat” lehet itt eltölteni.

45.000 Ft/éj, ennyi az ára.

Még egy kicsi Airbnb:

Ezt a 3 Airbnb-lakást ajánlanánk neked, ha esetleg minket kérdeznél ” SzevaszFaszi.hu

Egyre kelendőbbek az Airbnb-lakások már hazai viszonylatban is, azonban a mérsékelt éghajlati övön élőknek nem túl vonzó hely kishazánk. Mi is inkább délebbre menekülnénk mikor beüt az ősz és a tél. Az a jó, hogy bár lassan kilábalunk belőle, mivel egy Airbnb nem olcsó kiruccanás, jobb, ha már idén megtervezed hova menj.

(Forrás: Roadster | Képeinket tárolja az Imgur)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼