Hirdetés ▼

Támogatás

A fotós 10 évig leste a kijevi parkot, és az egyik padján zajló életet. Nem is gondolnád micsoda momentumokat örökített meg.

Yevhen Kotenko 10 évig lőtt fotókat a konyhaablakából, ahonnan tökéletesen rálátott egy parkra, ahol az egyik padnak csak a színe változott az évek alatt (többször is), de a körülötte zajló élet ugyanannyira szürreális, amennyire valóságos is egyben. 

Azt mondta bár szeretett ott élni, annyi szörnyűséget látott, hogy örült annak, hogy nem folyt bele a dolgokba közelebbről. Az alanyok rendszerint nem vették észre, hogy fotózta őket, és bár már nem lakik ott, a szülei továbbra is ugyanazon az ablakon nézik a padon történő izgalmas, néha a valóságból kizökkentő, néha pedig nagyon is megrázó eseményeket.

A projektet év elején állították ki Kijevben, és a reakciók vegyesek voltak. Többen úgy gondolják, hogy Kotenko sokkal többet foglalkozott az alkoholistákkal, mint kellett volna. Szerintük ezzel nem csak megbotránkoztatta a galériára kíváncsi látogatókat, hanem a fotók szereplőit méltatlan helyzetbe hozta. Kotenko ezt máshogy gondolja.

(Fotók: Boredpanda)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!