Támogatás

Úgy alkudoznak Neymar felett, mint nagyanyám a piacon a krumpli kilójáért

Nem tudjuk biztosan, mi ebből a pletyka és a 100% -os infó, de világszerte közlik kész tényekként a sokszereplős bizniszt.

Arról már tegnap írtunk, hogy Neymar -ért bejelentkezett a Barcelona, a PSG meg minimum annyiért el is paterolná mint amennyiért igazolták. Most viszont tovább kerekedett a történet, és már nem csak pénzről van szó, hanem konkrétan játékos csere-bere lehet az alku vége.

A Neymar ügy, avagy a 222 millió euró igaz története ” SzevaszFaszi.hu

Több axiómát is meg lehet fogalmazni ezzel az átigazolással kapcsolatban, és nem félek leírni őket még akkor sem, ha tudom, hogy ez csak az én igazságom – Kovács Márk írása Egy játékos sem ér ennyit egy klubnak sem!

A legutóbbi információk szerint Barcelona ajánlata Neymar -ért 100 millió euró, + Samuel Umti VAGY Ousmane Dembélé VAGY Ivan Rakitic. Dembélé ennek örülne, mert vágyik vissza Franciaországba. Most úgy tűnik, hogy Griezmann már nem csak a Barcánál lenne esélyes (ahogy tegnap írtuk), hanem egy Neymar eladás után igazolnák őt a franciák.

De ez még mindig nem minden, most jön a java:

A Real Madrid is szeretné a csapatban tudni Neymar -t, és már meg is tette első ajánlatát: 130 millió + Gareth Bale vagy James Rodríguez. De még akár (újra újságírói információkra hagyatkozva) 100 millió + Casemiro ajánlattal is előállhatnak a madridiak.

Ami biztos, hogy Neymar megy a PSG -től, de még mindig nem tiszta, hogy hova. Persze csak akkor ha valaki kicsengeti a minimum 222 milliós összeget. Legújabb francia pletykák szerint egyébként már nem csak Neymar ára kell, hanem kicsit keresni is akar rajt a PSG vezetése, úgyhogy 300 millió alatt szóba sem állnak senkivel.

Egyenlőre ne vegyük túl komolyan…

(Forrás: Player)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!