Hirdetés ▼

Támogatás

Évente 15 méter hó nem túl vonzó, kivéve Hokkaido szigetén

Japán megvan nem? 

Nyüzsgés, zaj, villogó fények, pörgés, a nap 24 órájában. Meg nem áll az élet egy pillanatra sem. Sam Smoothy Jeremie Heitz és Dane Tudor arra keresték a választ, hogy vajon van-e olyan hely a Földön, ahol még soha nem állt senki. Aztán mégsem az lett a projektből mint amire számítottak, mert rátaláltak a Japánban található Hokkaido-szigetre, ahol tengernyi hó uralja a vidéket. Na persze nem bánjuk, egy kicsit sem, mert velük tarthatunk egy virtuális utazásra.

Hokkaido Calling

“Is it possible to stand where no one has before?.” In search for the less obvious, Sam Smoothy Jeremie Heitz and Dane Tudor set out to explore Hokkaido, an island with over 15 metres of annual snowfall. And in looking for something different, they found something else.

Ha már Japán:

Úgy gondolod japánban feltörekvő üzletembernek lenni császárság? Hát nagyon nem! ” SzevaszFaszi.hu

Azt gondolnánk, hogy az üzletemberek élete az egész világon nagyon jó, igazából nem kell megszakadni, meg ilyenek. Japánban ez az egész kész horror, és ezt ez a fotósorozat mutatja be legjobban. Mikor Japánban tartózkodott David Tesinsky megichlette a sok “robot”, vagy ahogyan ő fogalmaz, szellemek.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼