Hirdetés ▼

Támogatás

Ha a popsi szelfi nem lett volna elég, itt az utódja – lehet, hogy ennek azért annyira nem fogsz örülni.

Nehéz szavakat találni arra az új divatra, ami egyre vészesebben terjed, mert hát mit mondjon az ember arra, amikor emberek a meztelen feneküket mutogatják nyilvános helyeken, és erről még fotókat is töltenek fel az Instagramra?

Hívjanak bár begyepesedett ókonzervatívnak, egyszerűen értelmezhetetlennek találjuk ezt a „divatot”, vagy mi a bánat ez, amit a Cheeky Exploits nevű Instagram-profil indított útjára, és aminek már 200 ezer követője van.

Vajon valóban prűdség-e, ha az ember azt gondolja, hogy túl megy a normális viselkedésen az, amikor valaki letolt gatyával fényképeszkedik turistáskodás közben?

Az ember persze alapvetően röhög a dolgon (nyilván ezért is van ennyi követője a profilnak, meg persze a fenekek bámulása miatt), de ha jobban belegondolunk, akkor ez elég sok mindent elárul napjainkról, ahol a lájkok, a szelfik hajszolása és a magamutogatás ilyen szintre jutott.

Nincs azzal semmi baj, ha valaki büszke a testére, a fenekére, ám legyen, azzal sincs baj, ha ezt nyilvánosan vállalja is, de akadnak ám olyan fotók is, amelyiken valaki ezt jól láthatóan gyerekek előtt csinálja, és ilyenkor azért nehéz megértőnek és elfogadónak lenni.

Lehet persze azt mondani, vagány dolog ez, nem kell akkora ügyet csinálni belőle, de fordítsuk meg egy kicsit a dolgot, és nézzük mondjuk az ott élők szemszögéből: nem tiszteletlenség a helyiekkel szemben a fenekünket mutogatni ott, ahol mások élnek? Vagy egy olyan helyen, ami másoknak valamiért fontos, esetleg szent? Vagy ahol gyerekek láthatják?

A lájkok számán túl számít még valami?

Ha mégis érdekelne egy igényesebb verziója ennek:

Már azt hittük sosem jön el ez a nap – a fenékszelfi a menő a csajoknál ” SzevaszFaszi.hu

Mondhatnánk azt, hogy mennyire sajnáljuk, hogy egy újabb hülye divat jelent meg, de mindenki tudná hogy ez hazugság. Már van is néhány kép ahogy szemérmetlen, kicsit sem szégyenlős lányok a feneküket fényképezik. Micsoda világban élünk! (Fotók: Offline) Kapcsolódó bejegyzések

//cdn.embedly.com/widgets/platform.js

(Forrás: Kivültágasabb)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!