Hirdetés ▼

Támogatás

Ez most legénylakás, vagy partyház? Végülis mindegy…

A letisztult, semmit nem mutató szögletes formák és a vízpart miatt először azt mondanánk, hogy ez csak egy nagycsaládos fickó otthona lehet. Aztán kiderült, hogy nem csakhogy egy legénylakásról van szó, de hétvégente akár éjszakai klubként is funkcionál, mert minden adott hozzá.

A belga Govaert & Vanhoutte Architects tervezőiroda akkora tereket alakított, hogy öröm nézni. Hatalmas üvegablakok, tágas nappali és persze rengeteg napfény, a garázsban pedig nyilván nem egy autónak van hely.

A negyvenes éveiben járó gazdag tulajdonost nem érdeklik olyan dolgok mint a család és a gyerekek, sokkal inkább élne még egy kicsit, amolyan karrierista, aki nem tolja túl és nem veti meg a szórakozást, na meg nagyon szereti ha hétvégente a haverokkal és idegen hölgyek társaságában mulathat. A prémium lakosztályokon felül legalább 4 hálószoba és hozzájuk tartozó fürdőszoba valósult meg a hatalmas betonfalak között.

Ja, és természetesen nagyon okosan lett megoldva, hogy a hangos zene ne nagyon olvadjon egybe a fenséges pihenéssel, ugyanis a bulit a föld alá vitték. Itt bárpult, DJ pult és minden elképzelést felülmúló óriási bortrezor. A bárpult háttere a kinti medence, így az úszkáló csajokat lehet stírölni egy prémium whiskey elfogyasztása közben. Olyan ez, mint a mennyország!

(Fotók: Roadster)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼