Hirdetés ▼

Támogatás

A 10 legbetegebb sorozatgyilkos páros történetei nagyon hátborzongatóak (+18)

A zsák és a foltja, szokták mondani. Egy elborult elme, egy kisiklott élet, egyedül is képes elképesztően sokkoló dolgokat véghezvinni. Ha ehhez párosul egy másik hasonló személyiségű, kegyetlen partner, akkor a bizarr cselekményeknek nincs felső határa. Megrázó cikk következik, csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

10. Paul Bernardo és Karla Homolka

Az elmebeteg pár első gyilkossága egy véletlen volt: Mivel Karla már nem volt szűz a nászéjszakán, ezért azt találta ki, hogy cserébe felajánlja férjének saját húgát, Tammy -t, akit bedrogoztak, majd a fiatal férj megerőszakolta az öntudatlan nőt, aki mindeközben belefulladt a saját hányásába. Mivel nem találták bűnösnek őket, Paul és a párja még két további esetben, egy 14 és 15 éves lánnyal csináltak hasonlókat. A fickó élete végéig börtönben marad, a felesége pedig 12 év után nem olyan  régen elhagyhatta a fegyintézetet.

9. Gerald és Charlene Gallego

A házaspárnak már a kapcsolata sem volt mindennapi, ugyanis a férj rabszolgájaként bánt a nővel. Két év alatt legalább tíz gyilkosságot követtek el. A férfi tizenéves lányokat csábított a furgonjába, azzal a szöveggel, hogy füveznek egy jót. De a füvezésből nemi erőszak és gyilkosság lett. Geraldot halálra ítélték, de az ítélet végrehajtása előtt keserves kínok közt prosztatarákban halt meg. Az asszony 16 év után szabadult a börtönből.

8. Ricky Davis és Dena Riley

Ridkynek más fiatal korától voltak nagyon beteges perverziói, gyakran nevelőintézetben, később börtönben találta magát. Szabadulása után találkozott álmai nőjével, akinek a fétise volt a nemi erőszak és a gyilkosságok. Előbb két nőt gyilkoltak meg, majd a férfi ötéves unokahúgát is bántalmazták. Mivel nem voltak túl okosak, nagyon gyorsan a  nyomukra bukkant a rendőrség.

7. Michelle Michaud és James Daveggio

A lista 9. helyén szereplő Galego házaspárt tekintették példaképüknek, az ő munkásságukat szerették volna tovább vinni, csak az ő furgonjuk sokkal jobban felszerelt volt. Sosem derült ki hány gyilkosságot követtek el, mert nem vallottak be semmit. 1997-ben mindkettejüket kivégezték.

6. Faye és Ray Copeland

Azzal lettek a leghíresebb sorozatgyilkos házaspár, hogy a legöregebbeknek számítottak, a fickó 76 és az asszony 69 életévével. Legjobb szórakozásuk a csavargók gyilkolása volt. Egyszerűen csak tarkón lőtték őket. Minimum 5 hajléktalan halálát bizonyították rájuk, de ki tudja valójában hány embert tettek el láb alól.

5. Alton Coleman és Debra Brown

A két jómadár két hónap leforgása alatt összesen nyolc gyilkosságot követett el hat különböző amerikai államban. Ezen kívül hét nemi erőszak, három emberrablás és tizennégy fegyveres rablás is a nevükhöz fűződik. Áldozataik kivétel nélkül színes bőrűek voltak akiket bulizni hívtak. Jobb esetben csak kirabolták a pórul jártakat, rosszabb esetben meg is ölték. Mindkettejüket halálra ítélték, a fickón azóta végre is hajtották az ítéletet, de a nem túl kedves és bájos hölgy büntetését életfogytiglanra “enyhítették”.

4. Delfina és Maria Gonzales

Na, ők aztán nem fogták vissza magukat: összesen 91 emberrel végeztek, de nem aberrációból, hanem szimplán üzletből. Prostitúcióval foglalkoztak, és mivel kokainnal és heroinnal vették rá a munkára mindegyik áldozatukat, elég gyorsan tönkrementek, miután már “használhatatlanok” lettek. Az egyikük a rácsok mögött halt meg, a másik vénasszonyként szabadult a börtönből.

3. Henry Lucas és Ottis Toole

Sosem derült ki pontosan mennyi embert ölt meg a homoszexuális pár. Halálukig 246 eltűnési esetet és 430 gyilkossági ügyet sikerült lezárniuk a nyomozóknak a két fickó segítségével. Mindketten életfogytiglani börtönbüntetést kaptak, és a börtönben érte őket utol a halál.

2. Fred és Rosemary West

Ez a kettő biztosan kiveri a biztosítékot: Egy névtelen bejelentés alapján 11 holttestet találtak a pincéjükben elásva. Nem is akármilyen dolgokat követtek el. A nő a férje engedélyével elment hivatásos kurvának, mely foglalkozás során többször megjelent nála fizető vendégként a férje faterja is. Ez önmagában sem normális dolog, de nincs vége a beteg furcsaságoknak: A nő első áldozata a férje első házasságából származó nyolcéves kislánya volt, és miután a kislány édesanyja gyanút fogott, Rosemary őt is elásta a pincében. Rosemary tovább fokozta a borzalmakat, mert szerette nézni ahogy férje megerőszakolja saját lányát, aki később teherbe is esett az apjától. Miután nagyüzemi gyilkosságsorozatba kezdtek, közönséges csavargókat, idegeneket és a környékbeli gyerekeket tüntették el és élték ki beteges vágyaikat. Miután a rendőrök elkapták őket, Fred még az előzetesben felakasztotta magát, a nő pedig azóta is börtönben sínylődik, a világnak pedig az lenne a legjobb, ha sosem jönne ki onnan.

1. Wolfgang Abel és Marco Furlan

Ideológiai alapon homoszexuálisakat, prostikat és drogosokat gyilkoltak. Úgy gondolták mivel felsőbbrendűek, nekik ehhez joguk van. 10-27 gyilkossággal gyanúsították meg őket a tárgyalásukon, és bizonyítást nyert, hogy egy cigány drogos férfit élve égettek el, egy prostituáltat pedig aprólékosan szeleteltek fel baltával. Ezután egy papnak a fejét satuval préselték össze, egy csavargót pedig szintén élve égettek el. A gyilkosságok helyszínén kivétel nélkül mindenhol hagytak maguk után egy ideológiai magyarázatot a tettükről. Mindketten letöltötték börtönbüntetésüket, Furlan 2009 -ben szabadult, Abel pedig még börtönben, de valószínűleg nemsokára kiengedik őt is.

Kapcsolódó:

Velük nem szívesen futottunk volna össze a sötét utcán! – A legelvetemültebb sorozatgyilkosok ” SzevaszFaszi.hu

Vajon mi motiválja őket ezekre a szörnyű tettekre? Máig megválaszolatlan a kérdés, hogy mindazok, akik több alkalommal, szenvedélyből ölnek, vajon gyilkosnak születtek, esetleg a körülményeik, a környezeti hatások miatt váltak szörnyeteggé. A hetvenes években az FBI 36 sorozatgyilkosnak tette fel ezt a kérdést, és arra az eredményre jutott, hogy az elkövetők többsége gyermekként maga is fizikai, lelki vagy szexuális erőszak áldozata volt.

(Forrás: 10/10)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!