Hirdetés ▼

Egy korábbi Navy SEAL-parancsnok elárulja, hogy kéne kezdened a reggeleidet – nem fogsz örülni!

Szundigomb, forgolódás,  kávé, Facebook. Ismerős? Ez a te reggeled. De az emberek java részének egész biztosan. Most egy korábbi Navy SEAL-parancsnok, Jocko Willink elárulja ő hogy kezdi. És szerinte mindenkinek így kéne.

Az Irakot is megjárt veterán felhagyott veszélyes életmódjával, és ma már könyvekben és podcasten próbál életmódtanácsokat osztogatni, valószínűleg tudja, miről beszél.

Ne gondolkozz reggelente. Ez egy óriási hiba, amit elkövetnek az emberek. Felkenek reggel és elkezdenek agyalni

– mondta Willink, aki 4:30 -kor felkel, felkapja az edzőcuccot amit már előző este kikészít, majd a garázsában kialakított magán konditeremben kezdi a napot. Ő nem agyal, helyette mozog.

Hogy ne agyalnék, mikor azt se tudom mit csináljak ma?

Érthető a kérdés, és teljesen jogos. Erre is nagyon egyszerű módszere van a mi veteránunknak, ő például már előző este lefekvés előtt összeszedi a másnapi to-do (teendők) listáját, hogy reggel a teste karbantartásával tudjon foglalkozni, ne pedig gondolkodni kelljen. Állítása szerint a testet és a lelket is felébreszti ez a reggeli tréning, ezért például nem is kávézik. Amikor mások még fordulnak egyet az ágyban, ő már teljesen felkészült az előtte álló napra.

Ne gondolkozz, csak végezd el a tervet. A terv pedig az, hogy csörög a vekker, felkelsz és mész edzeni.

– mondta a katona. Nagyon szigorúan hangzik, de tény, hogy működik a dolog.

Már csak akarni kell.

Kapcsolódó:

Bár csak 10 érvünk van a rendszeres sport mellett, nagyon megfontolandó ” SzevaszFaszi.hu

A rendszeres testmozgás témáját már boncolgattuk itt nem egyszer, tudjuk mennyire jót tesz az egészségnek, javítja a szexuális életünket és szinte 180 fokos fordulatot vesz az életed ha elkezdesz többet mozogni, gyakorlatilag jelentős életmódbeli változások következnek be. Fokozza a dopamintermelődést! A dopamin az a hormon ami a boldogságodat okozza.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!


Kapcsolódó cikkeink ▼