Hirdetés ▼

Támogatás

A férfi attól indít be egy nőt, hogy jelen van. Állandó igazság, amit jobb, ha jól az eszedbe vésel

Mi más motiválhatna jobban egy férfit, ha nem az, hogy a nő a közelségében felizzon, mint a parázs? Ha az érintésbe beleremeg vagy tisztelettel és odaadással nézzen rá? Néhány dolgot tisztázzunk, mert rengeteg a tévhit ezzel kapcsolatban.

Először is jobb lenne, ha kiderítenéd, hogy valóban egy férfi vagy, vagy egy olyan fickó, aki a dicsőség miatt akarja megmutatni először is saját magának azt, hogy jól csinálja. A férfi hiúság elsőszámú csapdája ez. A férfi attól indít be egy nőt, hogy jelen van, ott és akkor, amikor kell. Nem a tükör előtt elpróbált klisés, agyontanult, szar szöveget tolja, hanem a nőre és a kapcsolatra helyezi a hangsúlyt, eldobva kisfiús vágyait, az önbizonyítás lényét, és csak a pillanatra fókuszál. Egy FÉRFI így csinálja. Teret ad a nő kibontakozásának, kivirulásának, felragyogásának.

El kell felejtened mindent, amit a férfiasságról tanultál a haveroktól, a környezetedtől, vagy éppen a magazinunk bizonyos rovataiban. Mert az igazi férfi, az igazi férfiasság itt kezdődik. A szexről konkrétan csak annyit tudhatunk biztosan, hogy meg kell tanulni érezni. Van mondjuk néhány jól bevált praktika, de biztosak vagyunk benne, hogy a legtöbben boldogultok azok nélkül is.

Több tévhit, rosszabb eredmény:

Tévhitek a női szexualitásról. Te tudod? ” SzevaszFaszi.hu

Ösztön? Szükséglet? Legfőbb párkapcsolati mozgatórugó? Fajfenntartás eszköze? Hormonok tombolása? Ellentétek vonzása? Mindegy, hogyan illetjük, bárki, bármit mond, a szex csoda, szükséges jó, tőle csillognak szemek, és bársonyos a bőr, ez ad finom táptalajt a női lélek virágának. Legalábbis ezt mondják a nők… – így szól a híres idézet, amiről talán már azt sem tudjuk ki és mikor mondta.

Ha a nőt szeretnéd látni teljes mivoltában, akkor vesd le a páncélt, add fel magad, hagyd abba a védekezést, bonts falakat. Csak úgy tudsz igazán szembenézni vele, ha megengeded a sebezhetőséget, a következményekkel mit sem törődve. Elengedheted a férfias szerepeket, milyennek kéne tűnnöd, hogyan kéne viselkedned, mit kéne tenned. Helyezd magad kényelembe az örvényben, ami úgyis magába szippant. Persze ha képes vagy ezt hagyni. Mert csak akkor működik jól.

Hagyd el a rutint, a megszokott és jól bevált dolgokat. Válj felfedezővé. Ha képes vagy a férfierő (az igazi férfierőről van szó a sztereotípiákkal ellentétben) megtapasztalására, akkor megérted végre, hogy a legtöbb amit adhatsz egy nőnek, önmagad vagy. Nem a munkahelyi önmagad, nem a haverokkal töltött időben magadra vett önmagad, és nem a családodban lévő önmagad. Az az önmagad, aki te vagy, azzal, akit a legjobban szeretsz.

(Forrás: Igényesférfi – Kékes Réka)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!