Hirdetés ▼

Támogatás

A szex ne váljon rutinná! 5 tipp, hogy különleges legyen minden nap!

Az alábbi pontokat az EliteDaily szedte össze. Kizárólag hosszú párkapcsolattal rendelkező uraknak ajánljuk, az egyéjszakás numerára ezek egyáltalán nem érvényesek. 

Szeresd a nőt, szeresse önmagát!

Ha szereted a nőt, úgy őszintén, tudod, megmagyarázhatatlanul, akkor ő is szeretni fogja magát. Joy Davidson szexterapeuta szerint

“azoknak a nőknek, akik ki vannak békülve a saját testükkel, sokkal jobb a szexuális életük, mint azoknak, akik nem érzik jól magukat a bőrükben.”

Járjatok el közösen edzeni, étkezzetek egészségesen, és meglátod, nem csak ő, hanem, te is energikusabb és kiegyensúlyozottabb leszel, ez pedig egyenesen arányos a szexuális teljesítmény növekedésével. Ha te szépeket mondasz neki, megdicséred a legjobb tulajdonságait, ő is csupa jókat fog tudni mondani saját magáról, ezzel növelve az önbizalmát. Ahogy a mondás tartja: “addig senki nem tud szeretni, amíg te nem szereted magad”.

Beszélj a szexről!

A nem brit tudósok megállapították, hogy legalább 7 olyan téma van amiről feltétlen beszélni kell a pároddal. Köztük van (micsoda meglepetés!) a szex is. Mik a titkos fantáziáid, mik izgatnak, mi hoz kényelmetlen helyzetbe. Csupa kötelező. Hajrá!

Öltöztesd, aztán vetkőztesd!

Nem olyan rossz ötlet, hogy együtt találjátok ki mit vegyen fel, vagy egyszerűen csak biztasd erre. Néhány ruhadarab egészen fel tudja pezsdíteni az együttlétet, és egészen új dimenziók nyílnak a szexben. Olyanok, amikről álmodni sem mertél. Aztán persze ha ti egy laza pár vagytok, akkor te is felöltözhetsz, ahogy a hölgy kedvére való.

Az érzelem meghatározza a szexet!

Persze vannak kivételek, mikor az esti buliba áll a cerka, anélkül hogy úgy igazán bármilyen érzelmi kötődésed lenne. De most nem erről szól a cikkünk, mert ezek azok a bizonyos egyéjszakás numerák amikről korábban szó volt. Szóval, ha hosszú párkapcsolatban élsz, az érzelmek jelentősen meghatározzák a szexet. Ha nincs megfelelő érzelmi kötődés, vagy kezd kikopni a hétköznapokból ez a fajta vonzalom, akkor előbb azon kéne dolgozni, közös időtöltéssel és egymásra figyeléssel, érdeklődéssel, beszélgetéssel, öleléssel. Aztán ha ezzel oké minden, akkor lehet a szexen is dolgozni. Mert ugye azon is kell.

Ne félj az új dolgoktól!

Mindig kell valami új, hogy ne a rutinról szóljon a párkapcsolat. Az új dolgokat bevihetitek a szexbe is, akár új helyeken, házon kívül és belül, vagy új pózokban, esetleg különböző segédeszközök bevetésével. Amellett, hogy állati szórakoztató tud lenni egy-egy ilyen akció, tovább fokozza a hangulatot. Aztán ki tudja, lehet, hogy egyszer előrukkol az asszony valami olyan titkos vágyaddal, amit eddig nem mondtál el neki 😀

De van itt még:

10 titok, amitől a szex még forróbb lesz, tanácsok egyenesen szakértőktől (+18) ” SzevaszFaszi.hu

Az Esquire magazin követte el jótékony merényletét, mikor neves szakembereket kérdezett meg mitől lesz a szex még tökéletesebb, ha esetleg már eddig is az volt. Ha meg nem, akkor méginkább értékelni fogod ezeket. 1.) „Bizonyított tény, hogy a magabiztos nők nyitottabbak szexuális tevékenységekre, és valószínűbb, hogy eljutnak az orgazmusig.

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!