Hirdetés ▼

Támogatás

Az ikonikus tetők New Yorkban új funkciót kaptak

Mint azt tudjuk, az Egyesült Államokban közel sem olyan rózsás a helyzet mint itthon. Míg itt nyithat minden, a tengeren túl dübörög a vírus.

Az USA még javában küzd, sokan (a legtöbben) önkéntes vagy hatósági karanténban, és míg az élet áll, valamit ki kell találniuk, főleg a nagyváros kellős közepén élőknek. A felhőkarcolók és óriási társasházak tetői eddig is ikonikusak voltak, már korábban is rengeteg házibulit rendeztek ezeken a “tereken”. Viszont most nincsenek házibulik sem. Ellenben remek szabadidős tevékenységeknek ad otthont.

Security Check Required

(null)

“Jeremy Cohen hetek óta filmezi a környék lakóinak vidám perceit és ötlete megváltoztatta az életüket és az övét is.” – írja a Tengerentúlról jelentem Facebook oldala

Mi pedig nagyon örülünk, hogy Jeremynek ilyen remek ötletei vannak, és mi innen a messzi Magyarországról üzenjük neki: folytasd!

Egy más szögből, egy másik filmes által egészen más:

Még egy kis New York, ami már az apokalipszis fővárosa

Legalábbis ezen a kisfilmen úgy tűnik, mintha egy zombitámadás érte volna a várost, nappal pedig még azok is elbújnak. A színvilág és a kiragadott részletek nyilvánvalóan csak felteszik az i -re a pontot. Tim Sessler földről és levegőből csodálkozott rá arra a hibernációra, amin a megapolisz most éppen átmegy.

(Borító: DiChatz // Unsplash)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!