Hirdetés ▼

Támogatás

Az 5 legbetegebb, legbrutálisabb film, amit valaha láttunk (+18)

Az emberek nagy átlagban kíváncsiság miatt nézik meg ezeket. “Áhh, nem is lehet ez annyira durva” gondoljuk mi. Aaz emberek ingerküszöbe olyan magasan van, épp világunk pokoli történései miatt, hogy egy gyengécske, ijesztgetős horrorral már semmit nem lehet kezdeni. De ezek mások. Beteges kínzások, vér, erőszak, nekrofília, és minden amit el tudsz képzelni. Teljes téboly. A lista szigorúan 18 éven felülieknek és erős idegzetű olvasóinknak ajánlott.

Cannibal Holocaust

1979-ben négy dokumentumfilmes eltűnt a Dél-Amerikai dzsungelben miközben filmet forgattak a kannibalizmusról. Hat hónappal később a New York Egyetem és a Pan American Broadcasting Co. kereső csapatot küldött az eltűnt filmesek után. A kutatás eredménye mindenkit elborzasztott.

Ruggero Deodato felkavaró erejű filmjét több mint ötven országban tiltották be megjelenésekor. A videokorszakban hazánkban VHS-en megjelent kölcsönzői változatok csak előjegyzéssel voltak hozzáférhetőek a Tékákban.

Szerb film (Srpski film)

Egy kiégett pornósztárnak megromlik az anyagi helyzete, ezért belemegy egy kínálkozó lehetőségbe, ami sima pornónak indul, végül valami egész más lesz belőle.

A filmet erős tematikája és jelenetei miatt 46 országból kitiltották. 2016-ig mindössze három olyan ország akadt, aki vágatlan verzióban hajlandó volt bemutatni a filmet. Az országok többsége vagy elutasította a film forgalmazását vagy erősen megvágott verzióban engedélyezte levetítését. Hogy a film bemutatásra kerülhessen az USA-ban, 19 percnyi anyagot kellett kivágni belőle. Ehhez hasonlóra korábban nem volt példa az Amerikai Egyesült Államokban. A film nagyon felkavaró, a vér és szenvedés csak egy töredéke annak, amit le merünk ide írni. CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!

Motel

Paxton és Josh amerikai egyetemisták, akik hátizsákkal járják az öreg kontinenst. Összetalálkoznak egy izlandi sráccal, és együtt folytatják útjukat, amelynek egyik célja egy eldugott szlovákiai kisváros. Az isten háta mögött ugyanis gyönyörű lányok várják a fiatalokat, akik életük legjobb nyaralására számítanak, ám az álom lassan valósággá válik, és az korántsem annyira vidám, mint gondolták.

Elnézést kért Izland miniszterelnökétől és kulturális miniszterétől a rendező, amiért az izlandiakat szexmániásnak állítja be.

Magasfeszültség

Marie és barátnője, Alex egyetemisták. Két szemeszter közötti szünetben vidékre utaznak, hogy meglátogassák Alex szüleit. A ház a semmi közepén áll. A két barátnő nyugovóra tér, de már az első éjszakán egy rejtélyes sorozatgyilkos tör rájuk, aki könyörtelenül lemészárolja Alex családját, majd csapdába csalja Alexet, s megbilincselve magával viszi. Marie-nak életveszélyes macska-egér játék után sikerül megmenekülnie. A rendőrség tehetetlen, így Marie ered a barátnőjét magával hurcoló gyilkos nyomába.

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 101 horrorfilm film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben. Sajnos rendes előzetest nem találtunk hozzá… 🙁

Stoic

A börtönben sok olyan dolog történik, amiről fogalmunk se lehet. Egy rab öngyilkosságot követ el, majd cellatársait sorra kihallgatják, ám az igazságra csak nehezen derülhet fény.

Rideg film, tele agresszióval és brutalitással, Uwe Boll rendezésében. Bár már 1992 óta rendezőként szerepel a filmiparban, jelentős áttörést nem sikerült elérni, filmográfiája alapján csupa “Z” kategóriás filmet rendezett, ez az alkotása mégis egy kicsit kiemelkedik a többi közül.

(Forrás: Mafab)

⬇ Oszd meg a barátaiddal is!